Poze si Reactii Untold 2018!

| 0 comments

Si uite ca s-a terminat si editia 4 a Untold Festival. A fost o editie reusita din toate punctele de vedere. Peste 355 000 de oameni au participat anul acesta la festival. Pe an ce trece sunt tot mai multi.

Mi-au placut enorm Black Eyed Peas si Prodigy. Chiar vroiam sa-i vad live, iar organizatorii untold mi-au implinit doua vise. Multumesc! AICI aveti si un filmulet in care il vedeti pe marele luptator Catalin Morosanu cum da drumul la pogo.

Armin a facut din nou un show incendiar, iar de data asta a astat peste 7 ore. Trebuie sa apara setul in curand pe youtube, asa ca va tin la curent. Oare cat va asta anul viitor? Am inteles ca va fi un show exclusiv Armin.

La Main Stage au mai facut show mari dj ca si Chainsmokers, Afrojack, Kygo, Tiesto, Don Diablo, KSHMR, Danny Avilla, Dimitri Vegas & Like Mike, Alesso, Steve Aoki, Tujamo, Fedde le Grand etc

Solomun a umplut din nou sala polivalenta (galaxy stage), iar Grasu XXL, Andy C, Dub Fx, Parazitii, Macanache au facut sa tremure scena de langa sala, alchemy.

ATB a strans peste 1000 de oameni la trance stage. E chiar bun omul si sper sa vina si anul viitor. Sa nu uitam nici de Gareth Emery sau Markus Schulz.

Mai jos aveti pozele facut de mine! Asteptam editia aniversara Untold 2019!

Mai multe poze de anul asta AICI

AICI gasiti pozele mele de la Untold 2018
AICI gasiti pozele mele de la Untold 2017
AICI gasiti pozele mele de la Untold 2016
AICI gasiti pozele mele de la Untold 2015

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.