Peste 210 000 de festivalieri au participat la Neversea 2018 !

| 0 comments

Si uite ca s-a incheiat si a doua editie a unuia dintre cele mari festivaluri din Europa, si anume Neversea 2018! Dupa ce am vazut in pozele si in mesajele de pe retelele de socializare, chiar a fost un real succes. Toti artistii si festivalierii au fost super multumiti!

Peste 210 000 de oameni au fost prezenti in cele patru zile de festival. Festivalierii i-au ascultat pe cei aproape 200 de artisti, printre care si dj de succes ca si Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Steve Angello (Axwell, Ingrosso si Angello sunt fondatorii Sweedish House Mafia), Steve Aoki, Tujamo, Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano samd, dar si formatii foarte iubite ca John Newman & co, Aloe Blacc, The Script, Scooter samd. Armin a declarat din nou ca in Romania s-a intors acasa.

Anul viitor musai sa ajung la Neversea. Dupa ce am vazut pe facebook a inceput sa-mi fie ciuda ca n-am fost. Puteam sa surprind prin fotografiile mele niste momente superbe, asa cum a reusit Dragos Asaftei cu niste tineri si un rasarit superb. Aveam festival, aveam mare, avem rasarit si apus la mare samd. Mai jos aveti niste poze de la festival.

neverseafest20180.jpg

neverseafest20181.jpg

neverseafest20182.jpg

neverseafest20183.jpg

neverseafest20184.jpg

Mai multe poze si detalii gasiti pe www.neversea.com si pe Facebook Neversea. Deja va puteti inscrie pentru Neversea 2019,ca sa fiti siguri ca veti fi acolo! Ne vedem la Untold 2018!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.