CSM CSU Oradea, din nou campioana Romaniei la baschet masculin !

| 0 comments

In urma cu putin timp echipa noastra iubita de baschet, CSM CSU Oradea a sustinut ultimul meci al finalei Ligii Nationale de Baschet, pe terenul echipei CSM Steaua Bucuresti. Baietii nostri s-au impus cu 92-89, astfel facandu-se 3-1 la general pentru noi. Suntem campionii Romaniei pentru a doua oara in trei ani! Bravo baieti! Mandru de echipa mea!

A fost un sezon greu, cu multe piedici in prima faza si a doua faza a campionatului, dar ne-am mobilizat in play-off si am reusit sa trecem peste toate greutatile. In play-off am trecut de BCM Pitesti cu 3-1 la general. Am ajuns in semifinale, unde am dat peste liderul sezonului regulat, si anume CSU Sibiu, dar am reusit sa-i batem si pe ei tot cu 3-1. Scorul nostru preferat, 3-1! Personal as fi preferat sa batem Clujul in finala, dar nu mai conteaza. Conteaza ca suntem campioni! U BT Cluj Napoca a completat podiumul, dupa ce a trecut cu 2-1 de CSU Sibiu in finala mica. Imi pare rau ca n-am fost prezent la victorie, dar nu putem fi intotdeauana cu toate!

Urmeaza un sezon si mai greu, pentru ca trebuie sa ne aparam titlul, dar vom juca din nou in Liga Campionilor! Sigur va aduceti aminte ca acum anul trecut am facut o figura foarte frumoasa in Cupele Europene! Am reusit sase victorii in Liga!

Felicitari baietilor!

Andrei Mandache (capitan), Martin Zeno, Muhamed Pasalic, Vaidas Kariniauskas, Kris Richard, Bogdan Tibarna, Bobe Nicolescu, Goran Gajovic, Arturas Valeika, Sean Denison, Laszlo Lazar, Mihai Gavrila, Tudor Fometescu, Stefan Nikolic, Darius Melut, dar si celor care au plecat la inceputul sezonului, si anume Pedja Stamenkovic, Nemanja Milosevic si Obie Trotter!

Multumim antrenorilor!

Cristian Achim si Milan Mitrovic

Multumim staff-ului!

Marius Marinau, Alin Iova, Dan Cristian, Adrian Micinic si Roby Boros

Mulumim galeriei si suporterilor care au sustinut echipa

csmoradeacampioniblog.jpg

Asa am trait noi cei de acasa ultimul meci! Pe un ecran amplasat in Pta Unirii din Oradea!

suportericsmoradea2018.jpg

Si asa ne-am bucurat!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.