Ultima zi de Untold 2017, poze si reactii !

| 0 comments

Acum am ajuns la Oradea de la Cluj. N-am dormit de 24 de ore, mor de somn, dar a fost haos in a patra zi de festival si nu mai conteaza nimic!

Am inceput ziua prin a ma da in roata cu niste prieteni, am vazut Clujul de sus (o sa vedeti si in poze), am mai jucat niste jocuri cu pedepse si dupa aceea am mers iar la scenele bine cunoscute, ca sa ascultam muzica de calitate si sa ne distram.

Pentru inceput i-am ascultat pe Redfoo, Alan Walker, Argatu, Andy C & MC Tonn Piper si multi altii. Au intrat in scena olandezii talentati Afrojack si Martin Garrix, care au facut un show de milioane. Din pacate in timp ce mixa Martin a inceput sa ploua, au inceput sa plece oameni acasa, dar nu au plecat toti! Multi si-au luat pelerinele si au asistat la nebunia creata de Steve Aoki! Omul chiar a aruncat cu torturi in fani, mai ales ca ei o cereau prin mesajele de pe pancarde!

De cand ma duc la #untold am inceput sa cunosc oameni noi, de calitate, cu care am ramas prieten bun. Abia asteptam sa ne reintalnim in fiecare an. Le multumesc organizatorilor pentru muzica de calitate, pentru atmosfera creata la acest eveniment si pentru ca invita tot felul de oameni faini din presa scrisa, presa online, dar si bloggeri si vloggeri buni.

Mai jos niste poze din ultima zi. Enjoy! Abia astept Untold 2018! Poate ajung si la Neversea de data asta! Pozele le gasiti si pe bihon.ro, cel mai bun website de stiri din Bihor.

dannyCeva1's untold 2017 - a patra zi album on Photobucket

Pentru cei care nu vad flashu le puteti vedea AICI

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.