Tara e cum e si noua ne trebuie clopote de juma de milion de euro cu chipul preafericitului pe el!

| 0 comments

Azi am aflat ca preafericitul patriarh, scuzati, vrajitorul alb cum ii spun eu si-a comandat un clopot de juma de milion de euro pentru catedrala mantuirii pacii, care deja prinde contur si pe care se dau sute de milioane de euro. Cica se va auzi in juma de capitala. Cica e cel mai mare din Europa. Si da, i se potriveste porecla vrajitorul alb, ca stie vraji atatea milioane de oameni.

Pe bune, clopot de juma de milion? Asta ne trebuie noua acum cand tara merge asa cum merge? Si musai a fost sa-si puna mutra pe el. Nu va suparati, dar astia nu mai sunt popi. Ma mir ca nu va dati seama. Daca e asa si se va auzi peste tot, sper ca multi bucuresteni sa ia masuri. Popi sunt aia care ajuta oamenii cu ultimii bani si pe care ii respect, nu care merg in masini de 60000 euro si-si contruiesc palate de sute de milioane. Astia se numesc cocapopi. Nu le ajunge ca dau atata amar de bani pe o cladire fara rost, mai trebuie si clopot de juma de milion. Tot mai putini popi ca lumea mai exista in tara asta.

Bine ca de dinastea avem bani, dar de spitale si fabrici moderne, agricultura dezvoltata, recuperat resurse nu avem bani. Probabil cand statul se va decide sa impoziteze si biserica, atunci sigur nu vor mai avea atatia bani la negru pentru prostii dinastea. Oamenii mor de foame si lor le trebuie asa ceva. Penibil. AICI puteti vedea clopotul. Eu nu pun asa ceva la mine pe blog, ca sigur imi pica de la atata prostie. Asa imi vine de multe ori sa plec in strainatate, dar ma tine prea tare iubirea fata de Oradea, tara. Sunt foarte dezamagit de romani in general, ca ne lasam fraieriti si de politicieni si de BOR.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.