Romania, patru medalii la Campionatul European de Gimnastica de la Cluj !

| 0 comments

Romania a incheiat Campionatul European de Gimnastica, de acasa cu patru medalii! Veteranii nostri ne-au aratat, ca inca ne putem baza pe ei!

Marian Dragulescu, pe care l-am cunoscut personal acum cativa, cand am lucrat impreuna la un proiect, ne-a adus inca doua medalii europene la aproape 37 de ani. A devenit campion european la sol si vicecampion la sarituri. Este al 10-lea titlu de campion european pentru Dragulescu in gimnastica. Respect Mariane, ca arati ca se poate si la varsta asta! El a fost acum 2 ani vicecampion mondial si anul trecut aproape de o medalie olimpica la Rio (a terminat pe 4).

mariandragulescuce2017.jpg
tribuna.ro

Catalina Ponor a dovedit inca o data ca este regina barnei si la 30 de ani a devenit campioana europeana. Larisa Iordache a luat bronzul. Felicitari Cata si Larisa! Sper sa ajung o data sa le cunosc si pe ele personal.

ponorlarisa2017.jpg
Manases Sandor

Trebuie sa le amintim si pe Ioana Crisan (15 ani) si pe Olivia Cimpian (16 ani), care s-au clasat pe 18 respectiv 23 in finala de la individual compus. Am incredere ca vor ajunge si ele mari, daca avem grija de ele.

Per total a fost ok acest CE, dar parca se putea face si mai multa reclama inainte. Parca se putea implica statul si mai mult la nivel national, dar e ok. Vroiam sa ma duc si eu sa le fac poze, dar am ales alte evenimente. Cand ai copil nu poti fi prezent la toate evenimentele. Am fost alaturi de ei cu sufletul si ma bucur ca ne-au adus inca o bucurie. HAI ROMANIA!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.