A treia zi de Untold 2016 – poze si reactii !

| 0 comments

A treia zi a fost mult asteptata de toata lumea, pentru ca revenea regele trance-ului, si anume Armin van Buuren, care a facut un shupwe show anul trecut dar si multi alti artisti ca si Twoloud, W&W, Grasu XXL samd. Grasu XXL a facut un show de milioane la scena de langa sala polivalenta. Chiar daca eu nu sunt fan “genul lui”, pot sa zic ca mi-a placut mult atmosfera.

La 2:30 dimineata a inceput sa “mixeze” Armin si i-a tinut in priza pe oameni pana la 7 dimineata. Majoritatea nu s-au miscat de la locurile lor pana dimineata. Si cel mai important, aproape toti erau cu zambetul pe fata, ceea ce este foarte important. A facut un super show si s-a vazut pe el cat se implica. Lumea il mai cerea, iar el nu putea refuza. La sfarsit a venit si a salutat publicul. RESPECT ARMIN!

Mai jos gasiti poze de la show si azi va recomand Parov Stelar, Lost Frequences, John Digweed sau Afrojack. Mergeti si la Martin Garrix, desi eu unul nu sunt fan, pentru ca e prea comercial. Dar are piese bune, trebuie sa recunosc. Acum va las ca fug la conferinta lui Armin si vreau sa cunosc de-aproape un om asa fain.

dannyCeva1's untold 2016 - ziua trei album on Photobucket

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.