HCM Baia Mare in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin!

| 0 comments

Pana acum doi ani de zile handbalul feminin romanesc era condus de Oltchim RM Valcea, care ajungea an de an, cel putin in semifinalele Ligii Campionilor. Atunci s-a produs o ruptura, Oltchim s-a destramat, iar toate jucatoarele bune s-au dus pe la echipe bune din Europa si din Romania.

Unele dintre ele au ajuns la Baia Mare, unde s-a construit o echipa frumoasa, care anul trecut a castigat primul titlul de campioana nationala si ajungea pentru prima oara in grupele Ligii Campionilor, dupa ce nimeni nu le dadea nici o sansa.

Anul asta am ajuns din nou in grupe, din pacate nu prea am reusit multe puncte, dar datorita circumstantelor pozitive am trecut in Grupele Principale. Am inceput cu 0 puncte, nimeni nu le dadea fetelor nici o sansa sa treaca mai departe, dar fetele s-au mobilizat si au trecut de Savehof (Suedia) si Viborg (Danemarca) in ambele manse si astfel au facut 8 puncte. Mi-a placut mobilizarea lor si trebuie sa recunoastem ca avem un inger pazitor in poarta, prin Paula Ungureanu. E extraordinara.

In sferturi fetele noastre vor da de Dinamo Volvograd, campioana Rusiei. O sa fie un meci foarte greu, dar se poate. Haideti sa le sustinem pe fetele noastre! Hai Romania! Prima mansa a meciului din sferturi se va desfasura pe 3-5 aprilie la Baia Mare.

Celelalte meciuri din sferturi sunt Viborg (Danemarca) vs Buducnost (Muntenegru), Thuringer (Germania) vs Larvik (Norvegia) si Vardar (Macedonia) vs Gyor (Ungaria si campioana en-titre).

/hcmbaiamare2015.jpg

poza gsp.ro

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.