Doua etape de “Cur Ling” in Romania, anul acesta !

| 0 comments

A inceput campania electorala. Cum mi-am dat seama? Prin trei lucruri.

1. Politicienii au inceput sa se poarte frumos cu populatia si sa faca cateva chestii, in aceste zile.
2. Se arunca cu bani, fara rost, pe campanii idioate.
3. Oamenii fara caracter au inceput sa le linga funduletele acestor politicieni

.

Dar, asta nu e o noutate. In fiecare an se fac chestiile astea. Ce e grav si foarte trist, ca acesti oameni (care sunt foarte multi) au inceput sa se certe si sa jigneasca ca la usa cortului, pentru acesti politicieni. Chiar mi s-a intamplat mie de cateva ori, cu cativa cunoscuti. Cu unii am glumit, cu altii am discutat, dar acestia au inceput sa vorbeasca urat, cand am zis ceva ce nu le-a convenit, la adresa politicienilor/idolilor lor.

Dar, cel mai trist dintre toate a fost, cand am comentat la poza unui fost coleg (bun prieten si jurnalist de calitate, am crezut eu), cu Udrea. Eu i-am zis “daca iese asta presedinte, eu ma mut din tara”. Nu stiu ce am zis rau, dar el a inceput sa vorbeasca prostii si sa jigneasca. Daca il jigneam pe el cu ceva, intelegeam sa reactioneze asa, dar asa nu inteleg. Macar din respect, ca am fost colegi trebuia sa se abtina. Dar asta este, mergem mai departe, oamenii se mai schimba.

Asta e unul dintre motivele, din cauza caruia tara merge asa de prost. Am ajuns sa ne jignim intre noi (mai noi chiar si intre prieteni se cearta) pentru acesti oameni, care ne fura fara remuscari. Eu inteleg, ca mai glumim, ca mai facem misto, dar daca se ajunge pana la jigniri e grav si nu mai avem scapare. In loc sa-i luam pe sus, noi ne jignim intre noi.

Feriti-va de lingai, cat si cum puteti. Sunt cei mai periculosi oameni, de pe planeta asta. De la politicieni, macar stii la ce sa te astepti. Anul asta vom avea doua etape agresive de “cur ling”. Acuma, la sfarsitul lui mai cu europarlamentarele si in noiembrie, cu prezidentialele. Foarte trist.

Bravo romani, bravo Romania! Tot asa mai departe! Pace.

/lingai.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.