Simona Halep, oficial locul 5 WTA !

| 0 comments

Simona Halep, draga noastra tenismena de top a ajuns pana pe locul 5 WTA, dupa ce de ieri s-au reactualizat punctajele. Inaintea ei mai sunt doar Serena Williams, Na Li, Agnieszka Radwanska (a fost pe 4) si Victoria Azarenka (a fost pe 3). Iar sub ea: Jankovic, Sharapova, Kvitova, Kerber, Errani. Numa jucatoare de top, frumos, nu? Din cate am citit, e a 67-a sportiva, care intra in top5 si e prima tenismena din Romania, care ajunge in acest top. Bravo!

Simona a ajuns pe acest loc, dupa ce s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells, unul dintre cele mai importante din circuitul feminin de tenis. Din pacate a pierdut dreptul de a juca in finala, dar l-a pierdut in fata altei jucatoare de top, si anume Radwanska, la un scor foarte strans (3-6, 4-6). Ea a batut-o pe Radwanska in Qatar, dar nu totdeauana poate fi primavara. Zilele trecute poloneza a fost mai buna.

Sper sa-si dea seama, in ce moment e si sa ramana cu picioarele pe pamant. Sper sa inceapa sa castige si turnee de Grand Slam si sa ramana acolo unde ii e locul. Urmeaza Miami. Hai Simona!

/simonahalepwta_zps257330c4.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.