Fara vacanta de vara sau astora le place sa glumeasca foarte mult ?

| 2 Comments

Cica au fost ieri cateva stiri, in care scriau despre faptul ca niste parlamentari vor sa voteze scoaterea vacantei de vara din peisaj. De ce? Cica copiii au prea mult timp liber trei luni de zile si stau cu ochii in televizor si invata prostii. Ei vor sa organizeze ceva cursuri in aceasta perioada, ca sa aiba elevii ocupatie.

De ce sa renuntam la vacanta de vara si de ce dupa atatia ani? Pana acuma a fost ok? Brusc nu mai e ok. Si da, sunt de acord ca se invata prostii la TV, dar din vina cui? Cine ordona stirile pline de negativism si emisiunile de scandal?

E numa vina si treaba parintilor ca ai lor copii ajung, cum ajung, dar asta nu inseamna ca toti sunt la fel si ca toti trebuie sa sufere, din cauza asta. Inainte de aceasta idiotenie parlamentarii trebuie sa se asigure ca elevii primesc toate manualele la inceput de an, ca elevii merg in conditii optime la scoala, ca profesorii sunt si buni psihologi pentru copii samd.

Eu nu sunt de-acord sa se renunte la vacanta de vara, doar pentru ca niste idioti vor asta. Asa cum si ei, asa cum si noi am beneficiat de vacanta de vara, asa si copiii nostri sa o faca. Fiecare familie isi gestioneaza timpul liber cum doreste. Unii parinti isi trimit copiii la bunici, unii ii trimit in vacanta la munte sau la mare, altii ii lasa sa se joace in fata blocului, altii ii trimit in diferite tabere scolare sa invet samd. E doar treaba parintilor ce fac copiii in vacanta de vara.

Numa la noi se poate propune asa ceva. De-asta avem noi timp acuma? N-avem autostrazi, n-avem turism, suntem in urma cu zeci de ani in toate domeniile si noua ne trebuie scoasa vacanta de vara? Fara remuscari i-as trage in teapa (ca Tepes), pe toti cei care propun astfel de legi tampite. Probabil ca o sa-si dea seama de ce au spus cand o sa iasa toti elevii in strada, sa marsaluiasca.

marssistcopii_zps7df2ae98.jpg
Poza de la Marsul contra exploatarii gazelor de sist. Va place ca au ajuns si copiii sa iasa in strada?

2 Comments

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.