Presa inflameaza spiritele inaintea meciului cu Ungaria si noi punem botu, ca de obicei !

| 0 comments

Dupa cum bine stiti, azi de la 21, Romania va juca un meci de fotbal cu Ungaria, meci ce conteaza pentru preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, de anul viitor.

Binenteles ca, inainte de meci cu cateva zile, presa romaneasca, scormonit peste tot si a gasit niste faze “anti-Romania” la unguri.

ex: Ferencvaros, Videoton, Pecs si Nyiregyhaza sunt cluburile pe care Federatia Maghiara de fotbal le-a sanctionat in urma comportamentului fanilor, care cica au afisat bannere anti-romani. AICI

presaunguri2013_zpsa5ba1617.jpg

si

Ultrasii unguri si-au facut niste tricouri cu “Romania, land of gypsies”. AICI tot articolul.

presaunguri20131_zps8e43f254.jpg

Nu inteleg de ce era nevoie de aceste articole, acum. Daca va uitati la comentarii va cruciti. Noi cadem in cursa, ca de obicei. Daca sunt cativa unguri idioti, nu inseamna ca ungurii sunt rai sau ce stiu eu cum. Valabil e si de cealalta parte.

Treziti-va la realitate si vedeti meciul asta ca un meci normal de fotbal. Trebuie sa sustinem Romania, sa se califice la mondial, nimic mai mult. Presei ii place can-can-ul, ca asa isi face afisarile, vizitele si incaseaza o droaie de banuti. De titlurile articolelor nu mai vorbesc. Sunt penibile. Cu rromii n-ar trebui sa ne simtim jigniti, pentru ca noi ne-am facut-o cu mana noastra. Noi le-am rromilor sa ne faca de ras peste tot. E simplu.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.