Comparatii tampite intre domenii, care n-au nici o legatura unul cu altul, la care noi pune botu !

| 0 comments

Uitati-va putin la comparatiile din imagine si ganditi-va putin. Cine ar fi putut face astfel de comparatii intre domenii, care n-au nici o legatura unul cu altul? Binenteles, ca presa manipulata de niste oameni, care vor se creeze din nou discutii. Si le-a reusit al dracului de bine. Oamenii discuta pe retelele de socializare, fara a avea habar de ceea ce scriu/scot pe gura.

Amandoua sunt probleme, care trebuie rezolvate, dar pana sa ajungi sa le compari e mult, mult prea mult. Iar lumea pune botu si se cearta ca prostii intre ei.

Sa va zic eu cum sta treaba. Unu la mana, costurile din imagine sunt cam unmflate. Doi la mana, sunt bani in tara asta si pentru copii si pentru caini, dar cum sa-i vedem daca ii fura altii? Cum sa nu-i fure, daca noi ii lasam? Nu va obliga nimeni sa dati bani la caini sau sa-i adoptati. Ajung banii celor care vor sa doneze, nu trebuiesc alti bani. In alte tari sunt zeci de ONG-uri, care se autosustin, din donatiile oamenilor, care vor sa ajute animalele. Dar la noi nu se poate, ca noi suntem mai cu mot. Asa am fost intotdeauana. Faza cu “banii cheltuiti aiurea pe caini” e o prostie, fara suparare. Banii cheltuiti pe somaje, ce sunt atunci? Oamenii, care nu lucreaza, nu trebuie sa ia nici un ban. Banii cheltuiti pe detinuti, ce sunt (AICI link)? Si putem extinde discutia la nesfarsit, doar ca n-are rost. N-au nici o legatura un domeniu, cu alt domeniu. Daca nu s-ar fi vandut aurul, daca nu s-ar fi vandut petrolul, daca n-ar fura politicienii pe fata, daca am investi in turism samd, am avea bani si pentru 50 de generatii de-acum incolo. Numa ca e mai simplu sa ne certam, sa dam vina pe circumstante, in loc sa vedem cat de ratati, fricosi si lenesi suntem. Nu ne-am uita in oglinda pentru nimic in lume. E mai simplu sa comentam, in loc sa iesim in strada TOTI si sa-i luam pe sus pe politicieni si pe toti, care merita luati pe sus, pentru porcariile pe care le fac. TIPIC.

comparatiidioate_zps59a16525.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.