Cand auzi prima data cuvantul “tata” de la copilul tau e cea mai tare senzatie !

| 1 Comment

Azi, la exact noua luni de cand mi s-a nascut comoara vietii am auzit prima data, clar si despicat cuvantul “tata” din gura ei. A mai zis ea de cateva ori, dar nu clar si mai mult “in soapta”. Bine, ea inca nu realizeaza ce inseamna “tata”, dar conteaza ca l-a spus si probabil curand il va si realiza. Si da, a spus si “mama” si ma bucur enorm si pentru asta. Tot zilele trecute a fost si prima oara cand a stat in picioare, tinandu-se de patut. Da, am ajutat-o putin sa se ridice, dar a stat singura!

E o senzatie unica, ce nu o pot explica. Sunt cel mai fericit tata din lume. Abia astept sa inceapa sa vorbeasca ca lumea si sa putem sa ne intelegem. Stiu ce o sa ziceti “lasa ca o sa te saturi tu dupa ce zice de o suta de ori “ce e aia” sau “de ce””, dar asta nu conteaza pentru mine. Am invatat sa am rabdare cand trebuie si o sa-mi focusez toata rabdarea catre ea. Merita tot ce e mai bun din lume.

Va doresc si voua sa aveti parte de aceleasi senzatii. Copiii sunt bucuria de pe lume. Pentru ei, pentru animale si plante merita sa traim!

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.