FRF si LPF = incompetenti !

| 0 comments

Acum ceva timp s-a decis in comitetul executiv, ca echipele de fotbal Universitatea Cluj si Rapid Bucuresti sa nu primeasca licenta de a juca in Liga1, din cauza faptului ca sunt insolventa, ca au ceva probleme financiare.

U Cluj a atacat decizia la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne), iar ieri au primit o decizie favorabila. U Cluj poate juca in Liga1 fara probleme. Si chiar nu e o echipa slaba, au jucat binisor la ce probleme si lot au avut. Rapid n-a atacat decizia, pentru ca n-au avut finante, jucatorii n-au mai fost platiti de ceva timp de Copos, iar acum se discuta preluarea echipei de un alt finantator, si anume la masonul Cristescu. Rapidistii chiar au jucat foarte bine, la ce probleme au avut. Ma mir ca au jucat atat de bine.

Dupa aceasta decizie, cei de la LPF (Liga Profesionista de Fotbal) si FRF (Federatia Romana de Fotbal) au decis ca locul ramas liber sa se dispute la baraj intre Rapid si Chiajna (echipa care a retrogradat). Eu nu inteleg de ce Chiajna primeste sansa asta, daca au retrogradat. Trebuia sa lase Rapid sa joace in Liga1 si daca nu se rezolva problemele financiare sa plateasca o amenda sau sa nu fie lasati sa se prezinte la unele meciuri. De ce Iasi nu primeste sansa asta de ex? Ca si ei cica au luat licenta. Mi se pare normal sa lase Rapid in Liga1, pentru ca a fost aceeasi situatie la Cluj, din cate stiu. Cele ce au retrogradat trebuie sa mearga in Liga2, pentru ca sportiv sunt praf, mai ales Iasi. Nu inteleg de ce comenteaza Prunea, cand echipa lui n-a fost in stare sa-si castige meciuri acasa. Mai bine ar tacea, cat a fost la FRF n-a facut decat sa dea din gura. Il respect pentru ce-a facut ca portar pentru Romania, dar ca om e zero. Sper ca anul viitor echipa lui Gica Popescu sa castige alegerile si sa ne scape de asemenea paraziti.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.