De ce sa te uiti atent pe eticheta unui produs !

| 0 comments

Am observat ca foarte multi oameni nici nu mai citesc eticheta unui produs, din cauza ca sunt foarte grabiti, stresati sau poate nici nu-i intereseaza.

E foarte important sa citim acea eticheta, pentru a vedea termenul de expirare al produsului si pentru a vedea ce ingrediente are. Stiti bine ca ingredientele sunt scrise cu un font foarte mic, ca oamenii sa nu aiba rabdare sa citeasca. Acel ingredient, pe care nu-l cititi poate sa va faca rau (poate aveti alergie la el sau poate sa ajute la ingrasat sau dezvoltarea anumitor probleme/afectiuni). Si nu in ultimul rand, e foarte important sa citim acea eticheta pentru a asigura sanatatea copiilor nostri. Daca nu ne intereseaza de noi, macar sa ne intereseze de copii. Ei sunt mai sensibil ca si noi. Nu va uitati doar la marca. Nu inseamna ca daca e marca cunoscuta, e si bun pentru noi.

Si e foarte important sa mai citim eticheta, pentru a vedea astfel de chestii, care te fac sa zambesti. Acest produs din imagine are o eticheta, pe care scrie “Enjoy By” si data de espirare. Nu e doar o simpla data de expirare si asta conteaza foarte mult.

dataexpirare_zps88b43e88.jpg

poza Irina Popov

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.