Rafting pe Crisul Repede cu Master Adventure !

| 3 Comments

A doua parte a zilei am petrecut-o in compania celor de la Master Adventure, care ne-au dus la Suncuius, pentru a face rafting pe Crisul Repede, pana la Vadu Crisului.

Am ajuns la Suncuius, mai precis Pestera Unguru Mare, unde cei de la Master Adventure ne-au facut instructajul profesionist, ca sa stim cum sa ne comportam, daca se intampla sa ne rasturnam. In prima faza noi vroiam sa mergem toti intr-o barca mare, cu ghizii langa noi, dar ei ne-au propus sa mergem cate doi in canoe, ca sa simtim adrenalina. Ei au venit cu kaiacele pe langa noi, ca sa ne supravetheze si sa ne ajute.

Si au avut dreptate baietii, a fost mult mai tare asa si am si invatat pe proprie piele cum e sa vaslesti pe un rau curgator. Si faza e ca nici nu ne-am rasturnat. Cica Crisul are nivelul de dificultate 2 din 6. Am auzit ca raurile 5, 6 sunt mortale si doar profesionistii se incumeta pe ele. Am facut si body-rafting, si anume ne-am lasat pe spate, ca sa ne duca apa. A fost foarte tare.

Pe traseu ne-am oprit de cateva ori si am vazut foarte, foarte mult gunoi, am invatat ca intr-o grota de-acolo traieste singura familie de acvile de munte din Apuseni si am poposit ultima oara la cascada de la Vadu Crisului, careia i se mai spune si “jacuzzi-ul natural”. Dupa o asemenea zi credeti-ma ca nu va mai trebuie nici un minut la aerobic/sala.

Baietii de la Master Adventure va ofera servicii de rafting, kaiaking, alpinism, speoturism, parapantism, trakking samd. Mai multe la ei pe site si facebook. Mai jos aveti un scurt montaj video. Zici ca suntem din TeleEnciclopedia scosi.

3 Comments

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.