Pasajul Vulturul Negru ramane inchis datorita unor “lucrari aiurea” !

| 0 comments

Stiti bine ca Pasajul Vulturul Negru din Oradea a fost inchis acum cateva luni de zile, pentru a se reface mozaicul, pentru a-l moderniza. Primaria a facut o licitatie, iar firma Marconst a castigat-o.

Lucrarile trebuiau finalizate de mult, dar s-au tot amanat, iar azi dimineata trebuia sa fie deschiderea oficiala, dupa ce Primaria aproba lucrarea. Dupa cate vedeti in poze, mozaicul arata destul de ok, dar se putea si mai bine. Ce nu arata bine este faptul ca interiorul cladirilor n-a fost renovat, si arata urat.

Viceprimarul Mircea Malan a fost prezent la fata locului si a constatat, ca lucrarea a fost facuta aiurea. Cica mozaicul prezinta “deficiente de montare, diferente de nuanta, crapaturi, rosturi neunitare, linii neclare ale ornamentelor”. El a luat o galeata cu apa si le-a demonstrat inginerilor ceea ce spune. S-a decis ca Pasajul sa ramana deocamdata inchis, pana firma respectiva gaseste o solutie pentru remedierea problemelor.

Firma plateste penalizari pentru intarzieri din 17 iunie, iar pana acum s-au adunat 50 000 de euro.

Eu un lucru nu inteleg: De ce nu sunt verificate aceste firme inainte sa li se acorde contractele? Sunt prea multi incompetenti la Primarie? Lucrarea este facuta cu bani europeni si cica nu exista riscul sa-i pierdem. Cel putin asa zice Marius Mos, directorul Directiei Management Proiecte cu Finantare Internationala.

dannyCeva1's pasaj vulturul negru oradea 2013 album on Photobucket

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.