Caving prin Pestera Galaseni cu Carpatic Fun !

| 0 comments

Joia trecuta am fost intr-una dintre aventurile vietii mele. In prima parte a zilei am fost la Pestera Galaseni, de pe versantul nordic al muntilor Padurea Craiului din Bihor impreuna cu cei de la Carpatic Fun.

Asa sa va ganditi ca Pestera Galaseni nu e foarte mare si sunt foarte multe lucruri stramte (vedeti in poze), unde trebuie mers taras sau ciump. La mine mersul taras prin pesteri “a fost” intotdeauana o problema. Sa zicem ca mi-a fost frica de acest lucru. Dar cei de la Carpatic Fun. m-au ajutat sa trec peste problema si am reusit sa intru chiar si printr-o gaurica de 30 de cm (circumferinta, vedeti in ultimul video). N-as fi crezut ca pot sa fac asa ceva. Aici denota profesionalismul si calmul lor. A fost o experienta de neuitat si as repeta-o oricand. Si-am mai scapat de o “fobie”.

Cei de la Carpatic Fun. ofera servicii de caving, trekking, canyoning, rapel si tirolina de cea mai inalta calitate. Vi-i recomand din suflet. Ei va ofera suport fizic, moral si tehnic (de la salopete impermeabile, cizme, casti de protectie, rucsacuri, la echipament foto-video adecvat conditiilor din pestera). Mai multe detalii la ei pe site si facebook. Mai jos aveti un montaj video si cateva cadre din Pestera Galaseni.

dannyCeva1's pestera galaseni album on Photobucket

Montaj Video Pestera: Made by PurePx cu Nokia 808 Pureview

Aici sunt eu incapand printr-o gaurica de 30 cm. Si acest video e facut tot de Cipri de la PurePx.com

Si niste cadre facute de mine, langa pestera si pe drum:

/DSC_0123copy_zps3c1e50c5.jpg

/DSC_0127copy_zps6aaa80e7.jpg

/DSC_0154copy_zps1d96f1f9.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.