Aida Parascan, castigatoarea sezonului doi Masterchef Romania !

| 0 comments

Saptamana trecuta s-a terminat al doilea sezon al bine cunoscutului show culinar de televiziune, Masterchef. Castigatoare a iesit Aida Parascan, o femeie care zic eu ca pe total a meritat sa castige. Da, nu-mi place cateodata caracterul ei, ca ii place sa vorbeasca de altii, dar nu e chiar atat de grav, ca la altii. Si stie gati.

Pe locul 2 s-a clasat oradeanul Alexandru Hora, care pe langa ca e un bucatar extraordinar e si un om de la care ai ce invata. Omul si-a vazut de treaba lui tot show-ul. Rar asa ceva. Respect Alex!

Pe locul 3 s-a clasat Mihai Toader, un tanar cu persepectiva mare in zona culinar, dar in acelasi timp are si defecte. Vorbeste prea mult de altii si asta nu e bine. Sper ca in timp se va schimba.

Concurentii din acest sezon au fost mult mai slabi, decat cei de anul trecut. Si nu neaparat la gatit, ca asta se invata pe parcurs, ci la psihic, plus ca multora le place sa se uite la altii inainte sa se uite la ei. Dar per total a fost ok. Nu mi-a placut ca s-a insistat cu Nicoleta, casnica din acest sezon, care n-avea nici o treaba cu gatitul. E draguta, are gura mare, dar cu gatitul le are mai putin… Macar Andreea Moldovan, casnica de anul trecut stia sa gateasca.

Mie mi-au mai placut Victor Nemes, un om extraordinar, care desi nu mananca carne a reusit sa ajunga departe. Multi zic ca a pierdut titlul din cauza ca n-a mancat carne, dar cel mai important fapt este ca Victor e un om de milioane. A si adoptat un copil din Cambodgia. Bravo lui si sotiei lui! Oradeanul Vlad Muresan, care e un om foarte echilibrat si un bucatar bun. Pacat ca a iesit din cauza unor condimente. Nicusor Coroama a invatat mult, e un tanar cu perspectiva, dar parca uneori a fost prea egoist. Stiu ca asa trebuie sa fii intr-un concurs, dar parca a exagerat uneori. Mi-a placut si baimareanca Maria Pop, dar uneori nu treabuia sa zica nimic si sa-si vada de treaba ei. Show-ul asta a fost cu prea multe “uitari” la capra vecinului. Si mi-a mai placut Nini (Pham Hoang Nhat), un vietnamez, care traieste in Romania de ceva timp. Baiat cu prea mult bun simt, dar prea timid. Au mai fost concurenti ok, dar mie astia mi-au placut in special.

finalistimasterchef2013_zps09c156c4.jpg
Alex, Aida si Mihai

poza masterchef.protv.ro

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.