Argint si bronz pentru Romania la Campionatul Mondial de Popice de la Zalaegerszeg !

| 0 comments

In ultimele doua saptamani a avut loc la Zalaegerszeg, Ungaria, Campionatul Mondial de Popice la toate categoriile. Se stie de ceva timp ca Romania are succes la acest sport si era inevitabil sa venim acasa cu medalii.

Romania a inceput cu medalia de bronz la cadeti, prin Erdos Renata.

Apoi a continuat cu medalia de argint la feminin seniori. Romania, reprezentata prin Ioana Vaidahazan (castigatoarea Ligii Campionilor), Alina Suciu, Luminita Dogaru, Nina Raileanu, Erika Fulop, Cristina Samson, Aneta Ifrim si Daniela Lacatusu, s-a batut cu Ungaria in finala, dar din pacate a pierdut cu 7-1 (14.5 – 9.5 la puncte de set; 3526 – 3498 popice doborate).

La masculin romanii nostri, Nicolae Lupu, Ion Cercel, Petrut Mihalcioiu, Virgil Dorin, Manel Manea, Paul Rohotin, Robert Merza si Horaţu Dudas a pierdut in semifinala, in fata Ungariei cu 6-2 (13.5 – 10.5; 3924 – 3790 popice doborate). Finala a fost castigata tot de tara gazda, dupa ce a batut Macedonia in finala 7-1 (17.5 – 6.5; 4012 – 3809 popice doborate).

Pot sa zic ca de un timp am inceput si eu sa joc acest sport si-mi cam place. Trebuie sa ai mare rabdare, ca sa dai cum trebuie in popice tot timpul.

fetepopice2013_zps29cede25.jpg"

poza prosport.ro

Articole Relevante:

Ioana Vaidahazan a castigat Liga Campionilor la Popice cu SKC Victoria 1947 Bamberg !

Romgaz Electromures Targu-Mures in primele patru echipe din Liga Campionilor la popice feminin !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.