“Problemele” cu ungurii in Romania !

| 4 Comments

Cred ca am mai discutat treaba asta o data, dar se pare ca se insista la nesfarsit cu orgoliile si prostia.

N-am inteles niciodata de ce noi, ungurii (Crisana) si secuii avem probleme de comunicare. Bine, mai mult cu secuii sunt probleme, si asta din cauza ca se lasa fraieriti de UDMR si partidul lui Tokes, asa cum noi ne lasam de restul partidelor.

De ce nu putem coexista in pace asa cum o fac alte natii in Franta, Anglia, Elvetia, Germania sau SUA? In Elvetia sunt regiuni pe natii si n-au probleme. Chiar nu conteaza ce s-a intamplat in 1500-1600 si ca ungurii au vrut sa ne cotropeasca. Nu mai suntem in Evul Mediu si trebuie sa intelegem asta. Suntem in 2013, ce naiba, se presupune ca avem mai multa minte ca aia de atunci.

Va spun eu cu treaba asta cu “independenta in stat” e pornita de sus, si pe mai multi dintre secui nu-i prea intereseaza acest lucru. Si daca e pana acolo, care e problema? Si Catalunia se va desparti de Spania, cica. Ce mai conteaza inca unul? Din cate am inteles, vor sa faca Statele Unite ale Europei! :))

Mai bine ganditi-va cum sa va indepliniti visele, cum sa faceti ceva in viata, cum sa va faceti copiii fericiti, in loc sa stati sa va prostiti cu asa ceva.

romaniunguri_zps4bf42749.jpg

p.s. Ca sa vedeti ca si Ungaria sunt scoli romanesti si se ridica steagul tricolor.

scoalaromaneascaungaria_zpsc7a58dcb.jpg
Scoala Romaneasca in Battonya

casasatuluiungaria_zps9609d17a.jpg
Steagul Romaniei in Mehkerek

4 Comments

  1. Păi e clar că toată treaba e pornită de sus, altfel ar fi probleme şi scandaluri între cetăţeni, nu vociferări demagogice în politică. Un stat dezbinat e mai uşor de supus, doar usl-ul are planuri mari.

  2. Manipularea maselor ar fi un termen ce explica situatia! Sunt interesele unor “smecheri”!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.