Obiectivitatea naste monstri !

| 14 Comments

Am observat in targ, ca in ziua de azi obiectivitatea tinde sa o ia la vale. Subiectivitatea e din ce in ce mai prezenta printre noi, iar cand cineva apeleaza la obiectivitate e dureros, mai ales printre amici/prieteni/rude. Se pot ajunge la lucruri urate din cauza asta, chiar si la destramarea unor relatii. Nu inteleg asta, dar asa e firea lumii, poate asa e normal. Si va rog sa intelegeti titlul asa cum l-am pus, nu printre randuri. Prin monstri m-am referit la scandaluri, nu la persoane.

Eu unul sincer nu pot sa fiu asa, nici daca e vorba de tata sau seful meu. Eu spun tot ceea ma deranjeaza, in fata, oricui (nu in public), si asta cred ca deranjeaza foarte tare. Nu zic ca intotdeauana o fac cu atitudinea corecta sau ca intotdeauana am avut dreptate, si imi cer iertare fata de cei care am gresit, dar o fac doar cand cred ca nu e ok ceva. Si cred ca se poate discuta civilizat, indiferent care parte greseste. Eu cred ca fiecare om are o limba a lui si daca ii este explicat cum trebuie va intelege.

Cum zice Stallone in Rocky: Daca eu ma pot schimba, tu te poti schimba… toata lumea se poate schimba! Nu exista om mai cu mot. Trebuie doar sa avem rabdare.

Dar, cum am zis si intr-un dintre posturile anterioare, eu imi spun parerea, dau un sfat, dar nu mai incerc sa schimb pe nimeni. Lumea e in de-ajuns de matura ca sa-si ia singura deciziile. Fiecare face ce crede ca e mai bine pentru el. Procedati in asa fel sa fie corect, dar si cu o atitudine corespunzatoare.

Daca tot suntem la acest subiect, ii multumesc unei persoane foarte dragi mie, care intotdeauana a fost obiectiva, fie ca am inteles, fie ca nu. Iti multumesc.

everybodycanchange_zps56e99d45.jpg

14 Comments

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.