Ionut Lupu in finala Top Chef !

| 1 Comment

Dupa cum cred ca stiti, pe Antena1 ruleaza acum un show cu cei mai buni bucatari din tara, si anume TopChef. E faina ideea, dar din pacate cei de la Antena1 nu se ridica niciodata la nivelul celor de la PRO TV. Masterchef a fost mult mai palpitant si mai bine realizat. Ce-mi place insa la ei e juriul. Joseph Hadad e unul dintre cei mai buni bucatari din Europa, iar Nicolai Tand si Tudor Constantinescu sunt cunoscuti pentru experienta lor in “managing”. Cel putin la ultimii doi imi place stilul lor de a vb si a explica lucrurile.

In acest weekend s-au decis cei patru concurenti pentru finala, printre care ei se afla brasoveanul Ionut Lupu, chef bucatar la Restaurantul Graf din Oradea. Ionut a gatit pentru finala o placinta de curcan cu cartofi, mar copt cu nuci si cotlet cu sos de prune, iar mai apoi Tortelloni cu pasta de creier si Mouse de ciocolata cu jeleu de mango si ghimbir. Dupa nume nu prea iti spun mare lucru cele doua preparate, dar arata foarte bine.

Alaturi de el mai merg in finala tanarul Dragos Bercea, Giovanni Pielli si Nico Lontras. Finala se va desfasura pe 26 ianuarie, iar castigatorul va lua 50 000 de euro si va beneficia de un stagiu de pregatire la un restaurant Michelin din Franta. Hai Lupu!

/ionutluputopchef_zps8b1f3110.jpg

poza Ionut Lupu

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.