“Asa a vrut Dumnezeu” si am scapat de orice responsabilitate !

| 2 Comments

In zilele noastre aud tot mai des expresia “Asa a vrut Dumnezeu”. Este folosita in cotexte de genul:

“A murit ca asa a vrut Dumnezeu”, “S-a intamplat ca asa a vrut Dumnezeu” sau “Asa a vrut Dumnezeu, pentru mine”, “Asa a vrut Dumnezeu, sa nu fie recolta anul asta” samd.

Eu n-am sa inteleg niciodata de ce oamenii nu-si iau responsabilitatea in maini? De ce nu-si asuma vina pentru ce au facut? De ce trebuie sa dea vina pe divinitate? Cu expresia asta toata lumea se spala pe maini de toata vina.

Nu, oamenii nu mor de cancer, pentru ca asa vrea divinitatea ci pentru ca persoanele respective nu stiu sa aibe grija de ei, iar rudele si prietenii n-o sprijina cum trebuie.

Succesul nu cade din cer, trebuie depusa o munca pentru a intra in posesia lui. Mama a terminat o facultate la 48 de ani, ca sa stiti. Si multe altele.

Recolta nu e distrusa din cauza divinitatii, recolta e distrusa pentru ca n-avem noi grija de natura, iar ea se revolta acum.

Nu mai dati vina pe divinitate, asumati-va responsabilitatea, munciti, perseverati si ganditi pozitiv. Prin “aceste expresii” voi ziceti ca divinitatea e rea si ne face numai probleme.

/responsabilitate.jpg

poza ladylife.ro

2 Comments

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.