As eutanasia niste oameni !

| 0 comments

Mai tineti minte dezbaterea contra eutanasierii cainilor comunitari? Ei bine, cica ieri s-a luat decizia de aprobare a eutanasierii in Consiliul Local. Fratilor, dupa ce ati mai facut dezbaterile daca nu ati tinut cont de parerile oamenilor?

Cum am mai intrebat, ce e atat de greu sa se continue ce au facut englezii? Ce e atat de greu sa se faca programe de informare? Oamenii ar face voluntariat, daca s-ar vrea ceva.

Sincer, in momentul asta as eutanasia niste oameni. Si nici n-as avea remuscari.
– niste politicieni, care isi vad doar interesele
– oameni, care habar n-au ce inseamna animalele/cainii, dar comenteaza aiurea
– oameni, care nu stiu sa scrie corect, dar comenteaza
– oameni, care nu sunt documentati, dar comenteaza
– oameni, care traiesc degeaba in Romania (alte tari nu ma intereseaza)
– criminali, violatori, pedofili, paraziti

Cred ca oamenii simpli, care nu gandesc inainte de a comenta sunt o mai mare problema decat toti politicienii la un loc.

Abia dupa aceea as fi de acord cu eutanasierea cainilor vagabonzi. Pe zi ce trece mi-e tot mai scarba de romani (nu de Romania, de romani!). Daca nu m-ar opri familia, as pleca fara sa ma uit in spate. Eu care am fost dintotdeauana anti plecat, am inceput sa-mi schimb parerea. Jalnic.

Din cate am inteles de la cei de la SOS Dogs, cainii pot fi adoptati pana joi sau asa ceva. Intrati la ei pe site, daca vreti sa ajutati cainii.

p.s. Politicienii si-au mai indeplint un tel in categoria “cearta/discutiile oamenilor simpli pentru politicieni”. Bomba psihologica, bomba sec 21.
p.s.1. Nu aprob comentarii aiurea, vreau explicatii sau comentarii, fie ele pozitive sau negative cu bun simt.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.