Poze si Rezumat: Pro Recco a castigat Liga Campionilor de Polo la Oradea!

| 0 comments

Vineri si sambata s-a desfasurat la Oradea, Turneul Final Four al Ligii Campionilor la Polo. La acest turneu au participat echipele Pro Recco (Italia), Vasas Budapesta (Ungaria), Mladost Zagreb (Croatia), la care joaca si capitanul nationalei Cosmin Radu si Primorje Rijeka (Croatia).

In prima zi s-au desfasurat semifinalele, mai precis Pro Recco vs Vasas (12-5) si Mladost Zagreb vs Primorje Rijeka (6-10). Primul meci mi s-a parut unul pe viata si pe moarte, mai ales ca cele doua echipe au fost ajutate de doua galerii importante. Al doilea meci, dintre echipele croate a fost slabut. Cred ca s-au menajat pentru finale.

In a doua zi s-au desfasurat finala mica si finala mare. La finala mica din pacate n-am ajuns ca am fost la handbal, dar va pot spune ca Vasas a fost invinsa de echipa lui Cosmin (11-7). Finala mare a fost una destul de stransa, ambele echipe au tras spre titlu, dar castigatoare a iesit echipa din Italia, care si-a adaugat la palmares al saptelea titlu continental. Ungurul Varga Denes (Primorje) a fost incoronat ca fiind cel mai bun jucator al turneului.

Sunt multumit ca am putut ajunge la un astfel de eveniment, care pentru mine e mai important decat orice meci de fotbal din Liga 1, ma bucur ca am putut sa vad “la lucru” jucatori ca si Filip Filipovic (este considerat cel mai bun poloist la ora actuala), Andrija Prlainovic, Tamas Kasas (toti trei Pro Recco), Varga Denes (Primorje), Vanja Udovicic (Mladost) samd, dar nu sunt multumit de organizarea festivitatii de primiere si de stewarzi.

Stiu ca a fost pretul mare la bilete, dar n-am inteles de ce n-a venit lumea le meciuri. Totusi e vorba de Liga Campionilor, nu de meciuri din Superliga. Noroc cu ungurii si cu italienii, care au umplut sala.

Poze Ziua 1:

Poze Ziua 2:

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.