12 medalii pentru Romania la Campionatul European de Gimnastica de la Bruxelles !

| 0 comments

Fetele noastre au participat zilele trecute la Campionatul European de Gimnastica Feminina de la Bruxelles si ne-au facut din nou mandri. Au obtinut 10 medalii la senioare si junioare.

La echipe fetele noastre, si anume Larisa Iordache, Diana Bulimar, Catalina Ponor, Sandra Izbasa si Raluca Haidu le-a invins pe rusoaice in finala si au castigat aurul european. Pe locul trei s-au clasat italiencele.

La finalele pe aparate senioare, fetele noastre s-au impus la barna, sol si sarituri. Catalina Ponor a reusit sa castige finala la barna si sa obtina argintul la sol, iar Larisa Iordache aurul la sol si argintul la barna. Sandra Izbasa s-a impus la sarituri. Eu stiam ca Larisa va face furori si la senioare fiindca am urmarit-o inca de la junioare si stiu ca are o droaie de titluri europene si mondiale.

La junioare Alina Stanila a luat argintul la sarituri, Silvia Zarzu a obtinut argintul la sol, iar Andreea Munteanu argint la barna si bronz la sol si individual compus. Echipa de junioare a obtinut bronzul prin Andreea Munteanu, Alina Stanila, Silvia Zarzu, Miriam Aribasoiu si Cristina Tudorache.

Acum asteptam sa faca furori si la Jocurile Olimpice, dar nu trebuie sa uitam ca o sa avem in fata China si SUA, care pana acum sunt cele mai bune. BRAVO!

/romaniagimnastica2012.jpg

poza daylife.com

Articole Relevante:

Patru medalii pentru Romania la Cupa Mondiala de Gimnastica de la Doha !

Larisa Iordache, medalie de bronz la American Cup 2012 !

Larisa Iordache, Daniel Radeanu si Andrei Groza, inca sase medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European 2011 !

Sase medalii pentru gimnastica romaneasca, la CE de Gimnastica de la Berlin !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.