Bilete si abonamente electronice pentru transportul in comun oradean !

| 7 Comments

Acum doi s-au adus la Oradea tramvaie de milioane de euro, care sunt foarte frumoase, dar incet, incet incep sa se forjeze datorita romanilor care n-au grija de ele cum trebuie. Inainte cu putin s-au montat in cateva statii si niste automate pentru bilete, care n-au tinut mult.

Zilele trecute, directorul OTL, Csuzi Istvan a declarat intr-o conferinta de presa ca vrea sa introduca in tramvaie automate cu card pentru bilete si abonamente (e-ticketing). In loc de bilete si abonamente oamenii vor avea un card contactless, care va fi validat de niste aparate montate in tramvaie si autobuze. Cica aceste carduri vor fi nominale si vor putea fi personalizate cu tot felul de informatii. Au fost montate deja doua automate, pe un traimvai si pe un autobuz si vor fi incercate timp de sase luni de zile. Investitia totala va ajunge pana la 250 000 de EURO.

Astfel OTL va sti unde si cand s-a urcat o persoana in tramvai/autobuz, daca e nevoie de suplimentarea transportului si ce sa schimbe ca oamenii sa fie multumiti. Stiu ca o sa par aiurea, dar eu zic ca acest lucru se va introduce ca sa stie cat mai multe despre noi si pe partea asta. Peste ceva timp vom fi monitorizati ca si animalele de la gradina zoologica. Mie unul mi-e totuna daca se introduc si din motivul anterior si pentru ca stiu ca nu va tine investitia. De ce zic asta? Pana nu-i educam pe nesimtiti si pe tigani, nu se va schimba nimic.

abonamentelectronicOTL.jpg

poza jdd.ro

Articole Relevante:

Autobuze noi pentru Oradea !

Luni 30 februarie, OTL o face lata din nou !

Rable ambulante pentru Oradea !

Transport obscen in comun !

7 Comments

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.