E nevoie doar de o decizie ferma !

| 0 comments

Observ tot mai des ca multa lume nu ia in serios tot ce ne inconjoara. Multi traiesc doar asa ca sa traiasca. De ce? Din comoditate, friica si obisnuinta. Multi nu ajung sa-si implineasca visele pentru ca asa au fost invatati sa creada si pentru ca n-au curajul sa lupte pentru ele. Eu va spun un singur lucru, si anume ca e nevoie doar de o DECIZIE ferma ca peste ceva timp sa aveti tot ce va doriti. Binenteles, aceasta decizie trebuie sustinuta de ACTIUNE si ATITUDINE (pozitiva si ferma). Iar daca aceasta decizie e si scrisa undeva unde sa o vedeti mereu e si mai eficienta. O sa va motiveze.

Acea decizie trebuie sa va scoata din comoditate si peste ceva timp sa va aduca acolo unde va doriti, binenteles daca si actionati la momentul potrivit. Si nu zic asta doar ca sa ma aflu in treaba ci din experienta. De cand am luat o decizie, mi s-a schimbat complet viata si mi s-au implinit o droaie de vise.

Aceasta decizie este valabila in toate domeniile:

Daca vreti sa aveti bani toata viata, atunci DECIDETI sa-ti faceti o mica firma intr-un domeniu care merge foarte bine sau sa va cumperati o franciza tot in acel domeniu. Daca nu o faceti pentru voi, atunci faceti-o pentru copiii vostri. Dar nu stati degeaba. Si cel mai important lucru, nu ascultati de toti cei din jur. Unii va vor binele, dar nu se pricep in acel domeniu si va vor descuraja. In afaceri, de oricare ar fi ele, nu se asculta nici de parinti. Binenteles, daca au avut succes in afaceri si in acel domeniu, atunci da. In concluzie, nu lasati pe nimeni sa va traga in jos indiferent ce faceti. Nu stati pe ganduri ca s-ar putea sa va ia altcineva ideea si o sa va para rau ca acea persoana a avut succes. Eu am patit-o in trecut, dar cu siguranta n-o voi mai pati in viitor.

Daca vreti o anumita femeie sau un anumit barbat trebuie sa actionati la momentul potrivit. Daca nu o faceti, poate o/il pierdeti pentru totdeauana. Eu unul am facut-o si acum am cea mai frumoasa si desteapta nevasta din lume.

Daca vreti sa fiti un prieten/prieten bun/buna atunci fiti-i alaturi persoanei/persoanelor respective. Si faceti-o sincer, fara misto-uri si grandomanii. Trebuie sa va sustineti prietenii, nu sa-i incurcati. Eu unul am renuntat la multi “prieteni” care erau langa doar cand faceam cinste sau care ma descurajau mereu. E foarte bine fara asemenea oameni in preajma. Eu cand mi-am pus in cap ceva, nu-mi prea poate schimba nimeni acel plan, doar daca se intampla ceva grav si n-am ce face. Unii inteleg, altii nu, dar asta este. Cei care sunt prieteni adevarati o sa inteleaga.

Daca vreti sa va mearga foarte bine, trebuie sa fiti pozitivi, sa credeti intotdeauana in voi si sa nu va lasati batuti indiferent de perioada. Perioada asta de criza este cel mai bun motiv ca sa demonstram ca putem. Si mai ales, nu va mai uitati la TV si o sa vedeti schimbari majore. Eu unul recunosc ca ma mai uit, dar doar la SPORT si FILME foarte tari.

Si incheiere va scriu unul dintre citatele mele preferate: Cine vrea sa faca ceva in viata, o va face, cine nu va cauta intotdeauna scuze!

Articole Relevante:

De ce va e frica sa spuneti lucrurilor pe nume ?

Timpul are o valoare imensa !

Ne plangem, ne plangem si iar ne plangem !

Totul depinde doar de tine si atitudinea ta !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.