Ne plangem, ne plangem si iar ne plangem !

| 0 comments

De cand ma stiu, ai nostri romanasi s-au plans ca nu le merge bine, indiferent daca au facut sau nu ceva ca actuala situatie sa se schimbe. Pe oriunde ma duc, aud doar propozitii negative: Ca aia nu merge, ca Basescu e prost, ca tara e varza, ca e criza si multe altele. Si acum cinci ani auzeam aceleasi lucruri, doar ca nu era “criza”. Acum avem o scuza pentru ca exista. Dar va intreb eu un singur lucru: Ati facut ceva ca situatia Romaniei sa se schimbe? Sau asteptati doar mura in gura de la politicieni? Romanii nostri nici nu stiu ce-i aia sustinere, dar ei vor ca politicienii sa faca doar bine pentru tara noastra. Noi i-am votat si dupa aceea ne-am bagat picioarele. Stam cu cracii in sus si asteptam sa se schimbe ceva. Stati linistiti ca nu se va schimba nimic atata timp cat noi oamenii normali nu vom fi uniti cu adevarat (ex protestele din Grecia si Egipt). Politicienii profita dupa noi pentru ca au dupa cine, pentru ca ii lasam. Eu zic ca sa incetam sa ne plangem si sa incepem sa muncim eficient si sa le aratam ca nu stiu cu cine se pun. Sa eliminam comoditatea si lenea din vocabular si sa incepem sa tragem pentru tara noastra frumoasa.

Doi la mana, aceste “plansete” ne afecteaza sanatatea fara sa ne dam seama. Ne stresam pentru orice prostie de la tv si credem orice ni se zice. Daca la tv sau pe toate site-urile scrie ca e criza, noi trebuie sa credem. Stiti de ce e criza? Pentru ca nu mai cheltuim cum am cheltuit in 2008. Si asta pentru ca majoritatea romanilor, de la angajati pana la patroni, tinem de bani pentru zile negre. Patronii micesc salariile, iar angajatii nu mai isi iau tot ce-si doresc. Asa s-a creat criza. Daca noi nu ne-am fi lasat influentati de ce se intampla afara, cu siguranta nu eram in criza. Ce vroiam eu sa zic e ca acest stres poate sa ne aduca in pragul unei boli de carenta sau chiar si moartea. Noi nu ne dam seama de aceste lucruri banale pana nu ne lovim de ele. Si aici vorbesc din experienta. Eu va sugerez sa nu va mai uitati la toate prostiile la tv, in special stiri si emisiuni de scandal si o sa vedeti ca o sa va simtiti mai bine. Cititi niste carti, faceti sport, luati niste suplimenti de nutritie de calitate si nu va mai lasati stresati de oricine. Daca aveti niste idei puneti-le in aplicare cat mai repede. Nu mai stati pe ganduri si faceti-va o afacere. De ce zic asta? Pentru ca poate peste un timp, cineva va va implementa ideile in afacerea lui si o sa va para rau. Stiu ca o sa ziceti ca banii nu sunt totul, dar si eu va zic ca putem facem mai multe daca ii avem. Daca nu ii facem pentru noi, atunci ii facem pentru familie si pentru a ajuta pe cei care au nevoie cu adevarat.

Si inchei cu un citat: Cine vrea sa faca ceva in viata, o va face. Cine nu, va cauta intotdeauana scuze! Se potriveste de minune la romani!

Articole Relevante:

Ultimul cuvant, un defect in cele mai multe cazuri !

Criza de neuroni si rabdare, nu de locuri de munca !

Cand ati zambit ultima oara ?

De ce majoritatea oamenilor nu au succes ?

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.