CSM Oradea si-a premiat sportivii !

| 0 comments

La acest eveniment de acum doua zile au fost prezente personalitati ca si primarul Ilie Bolojan, viceprimarul Gheorghe Carp, consilierul PSD Ovidiu Muresan sau presedintele Federatiei Romane de Bachet Carmen Tocala. Presedintele CSM Oradea, Florin Birta impreuna cu edilii au oferit urmatoarele premii:

Atleta Cornelia Deiac – campioana nationala la saritura in lungime, prezenta la CE de Atletism Barcelona 2010 si pentru ca are sanse mari de calificare la JO 2012 de la Londra. La atletism au mai primit distinctii antrenorii Virgiliu Preda, Mariana Preda, Livia Mehes, Kovacs Ella, Korodi Ilboya si sportivii Farkas Lajos, Adrian Pop, Andrei Sasca, Korodi Cristian si Silviu Uivarosan.

/csmatletism.jpg

/csmatletism1.jpg

Poloistii de la CSM Digi Oradea – cvadrupla campioana nationala pregatita de antrenorul anului Cornel Gordan. Capitanul echipei Kadar Kalman i-a oferit primarului o minge cu autografele jucatorilor.

/csmpolo.jpg

/csmpolo1.jpg

Echipa de Baschet masculin de la CSM Oradea se afla pe locul 5 in acest tur de campionat. Presedinte Federatiei, Carmen Tocala i-a inmanat antrenorului Cristian Achim o placheta cu titlul de cel mai bun antrenor roman de baschet al anului.

/csmabaschetm.jpg

Echipa de Handbal masculin de la CSM Oradea, antrenata de Sebastian Tudor a promovat in acest an in Liga Nationala. Viceprimarul a primit de la golgheterul echipei, Raul Ferent o minge cu cu autografe.

/csmhandbalm.jpg

Echipa de Baschet feminin a fost declarata cea mai frumoasa formatie. Si se vede din poze ca e adevarat.

/csmbaschetf.jpg

Echipa de judo a fost premiata de consilierul municipal Ioan Delorean. Antrenorii Emil Morar și Alexandru Lungu i-au oferit un kimono din partea componentilor echipei, din care a absentat nr 1, si anume Dan Fasie, care a castigat medalia de aur la Cupa Mondiala de la Suwon, Coreea de Sud, el aflandu-se intr-un stagiu de pregatide in Japonia. Au mai fost premiati sportivii Dan Fasie, Marian Halas, Ioana Matei, Szoke Laszlo, Costel Danculea, Ciprian Fleisz si Iulian Surla.

/csmjudo.jpg

/csmjudo1.jpg

Echipa de scrima a fost recompensata de consilierul Ovidiu Muresan, pentru locul doi la CN din acest an la echipe baieti, pentru locul doi al sportivului Andrei Timoce la individual, pentru rezultatele bune a sportivei Raluca Grosman si pentru ca Arkosi Bertalan are sanse mari de calificare la JO 2012 de la Londra. Arkosi Bertalan a participat in acest an la CM de la Paris 2010 impreuna cu Tardi Otto. Tot Arkosi i-a inmanat consilierului o spada drept recunostinta. Nici antrenorul emerit Nicolae Ille n-a fost uitat, care a premit un premiu de excelenta pentru rezultatele bune din acest an.

/csmscrima.jpg

/csmscrima1.jpg

/csmscrima2.jpg

/csmscrima3.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.