Camelia Potec, medalie de bronz la Campionatul Mondial de Natatie!

| 2 Comments

Inotatoarea romana, Camelia Potec a reusit sa termine pe locul al treilea finala probei de 1500 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de Natatie din Italia. Pe locul 1 s-a clasat reprezentanta tarii gazda Alessia Filippi, iar pe locul 2 daneza Lotte Friis. E de admirat performanta aproape singurei inotatoare ale Romaniei, dar cateodata stau si ma intreb unde sunt restul inotatorilor. Chiar nici unul sa n-o ajunga din urma? De fapt nici nu ma mir cand singurul bazin olimpic din Romania e la Oradea.

cameliapotec.jpg
Lotte Friis, Alessia Filippi si Camelia Potec

Sursa poza: Daylife

Alta stire din cadrul competitiei: Romania a pierdut la polo, in fata campioanei mondiale, Croatia cu scorul de 5-7! Urmatorul meci va fi cel cu Ungaria, campioana olimpica, pentru locul 5!

p.s. si ca sa vedeti cat de importante sunt aceste performante pentru asa zisa crema a presei romanesti, si anume presa bucuresteana click AICI. Mai importante sunt balariile din fotbal! Penibil!

Articole Relevante:

Cinci medalii la CE de Natatie pentru Romania !

2 Comments

  1. bravo Camelia, se poate oameni buni :) pacat ca toata tampeniile din fotbal sunt pe prima pagina :-w asta-i Romanica noastra…..
    nu de alta tot repet c’est la vie en Roumanie…. :|

    numele meu nu are legatura cu Lotte Friis :P

  2. Pingback: Serbia campioana mondiala la polo ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.