Bergenbier isi schimba eticheta !

| 1 Comment

Ieri dimineata am vazut la Arhi ca cei de la Bergenbier au decis sa-si schimbe eticheta cu aceeasi eticheta a berii Kamenitza din Blugaria. Bine e adevarat ca amandoua sunt detinute de acelasi grup InBev dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci toate berile la fel in orice tara. In primul rand conteaza cand i se schimba design-ul (dupa atatia ani) pentru ca omul roman cand o vede de la departare zice ca e alta bere si n-o baga in seama si in al doilea rand pentru ca nu poti sa faci doua beri la fel in doua tari. Plus ca noua eticheta e chiar naspa rau de tot, nici cea veche nu ma incanta dar asta arata si mai urat. Voi ce parere aveti?

etichetabergenbier.jpg

One Comment

  1. Arhi si altii au remarcat asemanarea, insa nici unul nu stie cine a realizat design-ul celor doua beri si care a fost cronologia acestor lansari.
    Si Kamenitza tot anul trecut a fost relansata, aveau o eticheta urata si au primit o copie a etichetei Bergenbier nereusita.
    Daca Leul acela al Kamenitzei era plasat central in spatiul liber din dreapta si nu in partea de sus alta era imaginea, iar anul trebuia pus discret langa sigla, nu cu litere de o schioapa la baza etichetei.

    Cu toate astea sper sa vina Kamenitza si in Romania si sa inlocuiasca treptat Lowenbrau, aceasta din urma sa fie pastrata numai pentru butoiase metalice, si numai in HoReCa.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.