Conceptie naspa despre cinematograful romanesc !

| 2 Comments

Vineri seara a fost la ProTV un film destul de frumusel, si anume Fire & Ice cu Tom Wisdom, John Rhys (mi-au placut toate filmele cu el), Arnold Vosloo si actori romani buni ca si Razvan Vasilescu, Oana Pellea samd. Au mai interpretat anumite personaje Cabral Ibacka, Loredana Groza samd. A fost un film scurt dar dragut, pe mine impresionandu-ma foarte tare “design-ul” celor doi dragoni. Singurul lucru care nu mi-a placut a fost faptul ca nu s-au folosit vocile actorilor romani. Oricum a fost un semn de inainte pentru cinematograful romanesc si ma bucura. Dar ca de obicei, trebuie sa existe si pareri contra.

Eu cand am vazut ca joaca actori romani … mi-am propus sa-l ratez

Nu dau nume ca sa nu se supere dar asta arata prostia romaneasca. Daca joaca romani inseamna ca nu trebuie sa ne uitam? Daca noi nu promovam filmele romanesti sau a actorilor romani atunci cine? Nu v-ar place sa castige un roman un Oscar? Doi la mana, eu cel putin, nu dau nici un film romanesc (ex Comisarul Moldovan, Mihai Viteazul, Mircea cel Batran, Dacii, Toate panzele sus) pe nici un film american sau de alta natie. Filmul meu favorit e Ziua Independetei cu Will Smith (la care m-as uita de 10000000 de ori) dar parca ma uit cu mai multa mandrie si placere la un film romanesc, binenteles de valoarea celor de mai sus si nu toate porcariile. N-a zis nimeni ca trebuie sa va placa toate filmele romanesti dar sa avem o gandire dinasta? Penibil si tipic efectului de turma. Si inca ceva, se vede ca Sarbu a facut o droaie de lucruri pentru televiziunea romana si il respect pentru asta desi ca si persoana nu-l suport. AICI aveti toate parerile despre filmul pomenit in primele randuri, plus site oficial, unde gasiti o droaie de poze.

fireandice.jpg

2 Comments

  1. Felicitari pentru cronica,pentru cinste si pentru ca esti NORMAL LA CAP!Absolut de acord cu tine.Si dupa mine Pellea chiar face un rol foarte ok.Daca era englezoaica….cadeam in c….!Asa…circotim…Popor de comentatori!Pacat.inca odata felicitari pentru cinste si la multi ani frumosi!

  2. multumesc pentru sustinere si sper ca intr-o zi vom scapa de efectul de turma al comentariilor si barfelor fara rost.. stam si ne plangem ca babele toata ziua (ca ce prost e tot ce se intampla in Romania) in loc sa facem ceva pentru a ne fi mai bine..

    La Multi Ani si tie !!!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.