Review Ebu.ro !

| 3 Comments

In primul rand ne legam de numele domeniului (ebu) care mie cel putin nu-mi spune ca se ocupa de vanzarea pe domeniul IT. Este usor de tinut minte dar daca unora nu le place numele domeniului nici nu intra. Asta inseamna ca trebuie reclama agresiva ca lumea sa se obisnuiasca cu site-ul (sa stie domeniul de activitate).

Design-ul si Culorile:

Design-ul este simplu si frumos iar culorile sunt alese bine (alb cu verde). Mie nu-mi place verdele dar daca vreau sa-mi iau ceva de pe Ebu.ro si are si un pret bun chiar nu ma uit la culorile site-ului (doar cand este vorba de un blog).

Ce place ochiului meu

De exemplu cand dau search la Panasonic, site-ul imi arunca cateva produsele aranjate pe categorii, asta ca sa stie toti din ce categorie fac parte acele produse si macar invata unii care nu stiu despre ce e vorba in propozitie. La o categorie in dreapta sus veti gasi Vezi toate cele n produse, asta ca sa nu fie o mie si o suta de produse afisate pe ecran, ca la alte site-uri. Frumos.

categorii.jpg

Pe index-ul site-ului exista o categorie Va recomandam. Ati vazut-o? Mie imi place acest lucru, ca ei ne recomanda unele produse bune sau mai noi dar ar trebui sa mai scrie si ceva in plus, care sa atraga lumea. Ce anume? Ex Va recomandam Produse Noi si Va recomandam Produse la Promotie. Asta e doar parerea mea.

varecomandam.jpg

In partea de sus a index-ului gasim un flash cu cinci pozitii, care contine niste produse, unele la preturi promotionale si Livrare Gratuita pentru produsele sub.. Pozitiile nu se schimba imediat si nici manual. Fiecare pozitie ramane aproximativ 10 secunde (vedeti timpul scurgandu-se in cerculet). Chestia cu livrare gratuita imi place pentru ca in asa fel vor atrage foarte multi clienti de partea lor. Mai bine sa dai tu un pic de la tine la curieri decat sa nu ai clienti. Cine investeste si pierde un pic are de castigat mai tarziu iar cine asteapta sa-i vina banu ca dupaia sa investeasca va pierde cu siguranta (ex alte site-uri romanesti).

livraregratuita.jpg

Imi place si sectiunea Filitrare. De ex aleg PC si vreau sa imi fac eu configuratia care mi-o doresc. Selectez cu un X fiecare tip de componenta pe care mi-o doresc (ex Brand, Procesor, Placa Video samd) iar la sfarsit imi da un pret pe desktop-ul ales de mine. Bine, nu sunt toate tipurile de placi video de ex si multe produse dar site-ul e la inceput, trebuie sa-i intelegem. Vedem peste 1 an cum se descurca.

filtrare.jpg

Compara produsele. Putem si compara trei produse ca sa stim exact ce sa cumparam, unu e mai scump pentru ca are mai multe componente, altu e mai ieftin ca ii lipseste ceva samd. Iar cum ziceam si mai sus, anul viitor cand vor fi multe produse vom avea intr-adevar ce sa comparam.

comparaprodusele.jpg

Daca dati click pe un produs veti da de patru butoane, unul pentru descrieri, unul pentru parerea clientilor, unul pentru produse similare si nu in ultimul rand, trimite unui prieten. Ce m-a atras la aceasta categorie? Parerea clientilor de care ma gandesc ca si tin cont. Daca apare la un moment dat un “expert” in domeniu si le da o parere pe care o asculta, in primul rand ca site-ul se imbunatateste si poate intervine si o colaborare intre Ebu.ro si acel “client expert”. Cine stie.

parereaclient.jpg

Suport Tehnic prin Telefon si YM.

Voi putea plati si prin PayPal.

Ce nu place ochiului meu

Nu prea exista acest lucru decat lucruri minore pe care le-am enumerat mai sus. Sper sa se tina cont de ele. Oricum pot spune ca am ramas complet impresionat de o varianta BETA a unui site romanesc. N-am intalnit nici o eroare. Tineti-o tot asa baieti. Am facut acest review pentru site-ul Ebu.ro, care si-au anuntat concursul pe blogul lor.

Articole Relevante:

Review AIMP, Winamp-ul rusesc !

Review Mozilla Firefox 3.0 !

3 Comments

  1. Pingback: ebu.ro - Tot ce are butoane » Blog Archive » Castigatorii concursului de review-uri ebu.ro

  2. Pingback: ebu.ro - Tot ce are butoane » Blog Archive » Lista participanti

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.