Bahmuteanu vrea blugi cu penis !

| 3 Comments

Adriana Bahmuteanu, sotioara mititelului Prigonita n-are ce face si s-a apucat de criticat persoane la “transa” pe blog (vb lu Chiorete), sustinuta de cel mai tare site Libertatea… NOT =)) . Este vorba de blugii cu penis ai cumatrului Dani Otal, masculul Mihaelei Radulescu, asta dupa ce anul trecut s-a legat de Stefan Banica Jr. Oare sa fie o coincidenta faptul ca s-a legat tot in decembrie? Sau o apuca inainte de Sarbatori, ca sa fie bagata in seama? =)) .

Adicatelea, bree Dani, chiar n-ai puta mare si tare e musai s-o desenezi si , daca ai, de ce nu ne-o arati pe cea adevarata, ca pana la urma, daca si Mihaela zice ca esti in regula, nu vad de ce ne mai pierdem timpul cu desene? Arata-ne, pisi si noua motivul de luat mintile, ca altfel o sa ne bramburim complet si-o sa vorbim pana la pensie despre motivele de divort ale Mihaelei.

In primul rand nu ea scrie pe blog, s-a dat de gol la faza cu pisi si in al doilea rand s-a gasit cine sa-i critice pe Dani si pe Mihaela, zdreanta de Adriana Bahmuteanu, care anul trecut se tara pe la OTV sa se certe cu Prigonita (cica erau certati de moarte). Dupa aceea s-au impacat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si in plus, au conceput si un Prigonita Jr. Asta sa-i vedeti caracterul de disperata dupa celebritate si bani. Si ne mai miram ca merge tara asa prost, cu asemenea specimene? O vaisamar. AICI vedeti tot articolul scris de d-na Bahmuteanu. Si inca ceva, Adriano daca citesti acest articol iti zic sincer: Niciodata n-o sa ajungi la valoarea Mihaelei Radulescu dapoi a lui Stefan Banica Jr. Amageste-te singura pentru ca daca n-ar fi sotiorul tau ai fi pe strada acuma.

adrianabajmuteanu.jpg

Multumiri lui Rimel

Articole Relevante:

Blugi cu penis !

Banica Jr vs Bahmuteanu !

3 Comments

  1. Pingback: Adriana Bahmuteanu: Exista fast-food ! at Dani’s Corner

  2. Pingback: Gaitele cu Oana Zavoranu si Adriana Bahmuteanu ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.