Proiecte de prin Blogosfera !

| 0 comments

1. Vreau sa anunt cu placere lansarea primului chestionar pentru bloggerii sub 18 ani. Sponsorul principal este micutul Dany pe care il apreciez foarte tare. Chestionarul imi place foarte mult si sper ca multi il vor promova, eu deja fac asta.

2. Marius Sescu, un blogger pe care il citesc zilnic a lansat impreuna cu Gabi de la HaiPa un blog pentru Recomandari pentru timpul liber, si anume OptZile. Sincer imi place la nebunie si sper sa aiba succes. Sper sa-mi puneti si mie restaurantul favorit, de fapt cam singurul, si anume Hanul Pescarilor. Garantez eu pentru el.

3. Dragos de la UberLoverz a lansat noul proiect, si anume masina de blogger. Acum aveti ocazia sa va laudati cu masina voastra. Nu ratati sansa. Bafta Dragos.

4. Ovidiu Purdea lansat un nou proiect pentru slabit. Daca vreti sa slabiti, sa stiti ce este bine pentru voi, intrati la el pe blog.

5. Designerul a lansat de ceva timp un proiect bazat pe hobby-ul lui, si anume motocicletele. Aici veti gasi toate afisele intalnirilor de motociclisti din tara si toate pozele de la aceste evenimente.

Acum sa trecem la ale mele:

1. Stiti bine ca de ceva timp am un proiect cu un prieten, si anume HellGaming.ro (de aici si domeniul meu). A fost cazut cateva luni bune dar peste cateva zile va fi relansat iar din iarna vom avea un nou design. Echipa de Counter Strike care joaca pentru noi a intrat in colaborare cu begrip si vom avea cativa sponsori (cei in tema stiu despre ce vorbesc). Sper sa nu va mai dezamagim si sa ne calificam la WCG 2008.

2. De cateva saptamani am lansat neoficial blogul de Concepte, Gadgeturi si Designuri. Tema noua va fi gata in septembrie si de atunci pot sa zic ca il lansam oficial. Sper sa va placa articolele dar mai ales conceptele alese pentru voi. Stiu ca unii dintre voi se intreaba de ce n-am scris direct in engleza si eu va raspund: Unu la mana pentru ca sunt roman si vreau sa inteleaga toti romanii si in al doilea rand pentru ca din septembrie va fi SI in engleza nu doar in engleza. Sper ca v-am raspuns la intrebare. Bannerele pentru suport le aveti in header si sidebar.

3. Va mai pregatesc ceva cam peste vreo 2, 3 luni. Atat va zic ca e in domeniul Turismului. Stati pe aproape.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.