Poze Caravana Florilor – a patra editie !

| 1 Comment

Ieri a s-a desfasurat la Oradea a patra editie a Caravanei Florilor, si anume Ferestra deschisa spre Europa. A inceput de langa blocurile zig-zag de pe Bd-ul Dacia si s-a terminat in centru, pe Independentei, unde seara s-a tinut un concert cu formatii ca si Compact si Neoton Famlia, o formatie cunoscuta din Ungaria. Ideea organizarii caravanei provine din Debrecen, oras infratit cu Oradea, unde traditia acestui eveniment este mentinuta de 40 de ani (detalii in postul cu a treia editie).

caravana1.jpg

caravana11.jpg

caravana2.jpg

caravana3.jpg

caravana4.jpg

caravana5.jpg

lautari.jpg

compact.jpg
Compact

neoton.jpg
Neoton Familia

Stiri de la Olimpiada:

Triplusalitistul Marian Oprea, vicecampion olimpic, a ratat pur si simplu a doua saritura, clasandu-se pe locul 5 in finala.

Handbal: Romancele au pierdut in meciul pentru locul 5 (34-36), cu frantuzoaicele pe care le-am spulberat in grupa. Ce oameni :(

Canoe: Florin Mironcic s-a clasat al saselea in finala de 1000 de metri. El va mai concura maine in finala de 500 de metri. Bafta.

Constantin Ciprian Popa si Niculae Flocea au fost aproape de bronz in finala de 1000 de metri in proba de dublu. Daca erau cu 84 de sutimi mai rapizi obtineam o medalie :( . Totusi ramane sa vedem ce vor face Iosif Chirila si Andrei Cuculici in finala de 500 de metri dublu (maine la 12:00).

Articole Relevante:

Caravana florilor – editia IV !

Caravana florilor la a treia editie !

One Comment

  1. Ziua de 21 august ’08 a insemnat mult, cel putin pentru mine. Prima data cand am urcat pe scena in orasul natal impreuna cu Regenbogen, si apoi, prima data cand i-am vazut live pe Compact, trupa mea de suflet si una dintre putinele trupe romanesti de rock bune.
    Felicitari pentru articol.
    O zi buna,
    Alexandra.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.