Atata poate presa bucuresteana – ep 2 !

| 3 Comments

Acum cateva zile desteptii de la ProSport scriau in asa zisul lor ziar online ca Ioan Andone a fost demis din functia de antrenor de la CFR Cluj. Dupa cum vedeti bine in poza, declaratia incepe cu “Daca vor sa ma demita“. Voi ce intelegeti prin asta? Eu sigur inteleg ca inca n-a fost demis si ca urmeaza sa se discute rezultatele slabe ale echipei intr-o sedinta (sigur nu e vina lui Andone). Acum o saptamana, doua Paskany declara ca nici nu se pune problema ca Andone sa plece de la Cluj, indiferent de circumstante. Asa zic si eu, dupa ce un antrenor iti aduce titlul in regiune, te duce in grupele Ligii Campionilor iar tu dupa 6 etape il demiti? Hai sa fim seriosi. Asa numitii jurnalisti adevarati de la ProSport au vrut doar sa aiba accesari si nu altceva. E vaisamar de voi, nici macar nu stiti sigur ca Andone a fost demis si voi scrieti repede un articol, sa fiti primii pe Google.

Domnule Andone, mai sunteti antrenorul CFR-ului?

Bineinteles ca sunt, ce a aparut in presa sunt numai aberatii. Nu inteleg de unde au aparut toate aceste informatii, nimic nu este adevarat. Sunt in continuare antrenorul lui CFR. a declarat Andone

Eu ce sa inteleg din asta? Voi pe cine credeti? Pe niste bucuresteni care nu stiu ce inseamna Sport? Care scriu doar despre scandaluri? De ce nu va faceti ziar de Cancan atunci? De ce scrieti ca Antone a fost demis cand inca nici nu se stie situatia exacta? Vaisamar. Chiar si daca ar fi adevarat, din bun simt puteati sa asteptati pana se clarificau lucrurile. In fine, ma mir ca Paskany n-a sarit inca in apararea lui Andone. Rau a ajuns presa romaneasca, daca si astea se pot numi ziare atunci e clar.

andone.jpg

Articole Relevante:

Porumbelul cacacios, dedicatie pentru presa bucuresteana !

Atata poate presa bucuresteana !

3 Comments

  1. Pingback: Atata poate presa bucuresteana - ep 3 ! at Dani’s Corner

  2. Pingback: Nici “profesionistii” nu stiu sa vorbeasca ! at Dani’s Corner

  3. Pingback: Presa desparte cuplurile ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.