Need For Speed Undercover dezvaluit !

| 6 Comments

In noiembrie 2007 s-a lansat partea a 11-a a seriei mele preferate de jocuri, si anume Need For Speed ProStreet. Am asteptat-o cu nerabdare si m-a dezamagit complet, ca si pe multi altii. Grafica e foarte oky dar gameplay si storyline lipsa. In noiembrie 2008 se va lansa cica a 12-a parte si anume Need For Speed Undercover. Din cate am citit si am vazut jocul va avea grafica ultimului si un storyline mai aparte, ceva ce va uimi din nou lumea, cum a facut-o Need For Speed Most Wanted. Dupa dezamagirea care a adus-o ultima parte cei de la EA au marit perioada de lucru cu 6 luni.

Cei de la nfsgame.net au sutras cica un document de la cei de la EA in care se era:

In aceasta ultima parte vor fi disponibile 13 feluri de masini si 3 de motociclete. Jucatorii vor avea la dispozitie un nou sistem de a obtine masini un nou model de damage, un motor fizic arcade, adica nerealist, tehnologie de fum 3D, un motor grafic îmbunatatit si modul undercover care va permite folosirea armelor in misiuni cu limita de timp.

Se pare totusi ca acest document era fals. Pacat pentru ca imi doream ca NFS sa se combine un pic cu genul celor de la Rockstar, cu GTA mai exact. Oricum vedem la sfarsitul anului ce va iesi din acest joc. Aveti mai jos primul trailer al jocului. Enjoy !

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Articole Relevante:

Apare In Sfarsit Medal of Honor Airborne !

Need For Speed ProStreet !

Fifa 2008 !

Blizzard anunta Starcraft2 !