Scoala de spionaj la Oradea !

| 10 Comments

Centrul de excelenta in spionaj si contraspionaj (HUMINT&CI) al Aliantei Nord-Atlantice va avea o scoala la Oradea iar costurile vor ajunge pana la 17,8 milioane RON. Acest centru va fi coordonat de Comandamentul Aliat pentru Transformare, cu sediul la Norfolk (SUA). Cica Romania are experienta in asa ceva, asta dupa misiunile internationale din Afganistan, Irak, Bosnia si Kosovo. Stiam ca se va face un astfel de centru dar ma mir ca se face la Oradea si nu la Bucuresti sau la Constanta sau chiar la granita cu Republica Moldova.

soldat.jpg

10 Comments

 1. Cum ziceam ca pe fiecare site unde se vb despre asa ceva imi place as vrea sa ajung acolo este un lucru foarte bun ….si as vrea sa o fac ..dar varsta nu cred ca imi permite …(16 ani ) si asa mai departe si nush de unde sa incep cei care o puteti sau o faceti sau ati ajuns tinetiva e un lucru extrem super frumos si lucrat cu cap :)

 2. as vrea sa stiu si eu cum te poti inscrie la aceasta scoala…si ce examene trebuie sa sustii pentru a fi admis la aceasta scoala:d

 3. Tare as vrea sa ma duc acolo pacat ca io sunt in galati dar totusi incercarea moarte nare

 4. daca stie cineva datele de contact al acestei scoli, va rog sa-mi comunicati si mie. multumesc anticipat

 5. ia fiti atenti aici toata lumea !!!
  va ajut sa aflati niste inf interesante pe acest subiect sau oalta sursa de inf
  sunati la 0214106550 (interior 1144)
  de ce va ajut ?
  pentru ca sanatatea nu imi permite nici macar sa intru la un liceu militar asa ca fac ofapta buna si poate sio ajutaDumnezeu sa ma insanatosesc VA ROG SA FITI REALISTI SI SA NU FITI RIDICOLI

 6. Nu v-ati mai saturat de Bucuresti?
  Celelalte orase nu au dreptul la dezvoltare?

 7. nu mi-ar strica niste indicati despre cum sa ma pregaresc pentru asta

 8. sunt la liceu in clasa 11 si in place spionaju as vrea sa ajung la o scoala de spionaj da nustyu cum sa ajung ce sa fac ? ma ajuta careva ?

 9. din cate stiu nu poti intra din viata civila..ei recruteaza doar din interior..iar ca sa intri trebuie sa fii subofiter sau ofiter..

 10. SALUT! Si eu la fel ca voi incerc sa ajung intr-o scoala de spionaj.. si nu prea reusesc’ dar daca cineva cunoaste metode eficiente las ruga sa ne ajute pe toti! mersi !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.