Review Mozilla Firefox 3.0 !

| 3 Comments

Eu pot sa ma numesc unul dintre cei mai mari fani ai browser-ului Mozilla Firefox. Abia am asteptat sa apara varianta 3.0 si nu regret ca am instalat-o. Ce are nou fata de 2.0?

Ce imi place mie cel mai mult este noul location bar, favicon-ul este separat de link iar sagetile au un nou design care imi place foarte mult.

firefox31.jpg

De exemplu cand scriu in location bar ceva imi apare si numele site-ului (blog-ului) si linkul respectiv ceea ce mi se pare o chestie foarte faina.

firefoxx.jpg

Cand te loghezi undeva si iti cere retinerea parolei nu mai apare o fereastra in mijlocul ecranului ci sus de tot foarte discret. Frumos nu?

firefox11.jpg

Ceea ce mai este nou este Bookmarks One Click, adica dai click pe steluta din dreapta asezata in location bar si ti-ai pus eticheta pe acea pagina.

firefox51.jpg

Din cate observati si fereastra de download s-a schimbat. Este foarte mult alb si nu mai apare Open sau Remove ci cand a fost downloadata (ex ieri). De sters se poate sterge cu acel X iar cu pe II poti pune pauza la download-ul in cauza.

firefox41.jpg

Mai are si un buton pentru cele mai vizitate site-uri.

firefox21.jpg

Din cate am auzit lumea se plange de add-on-uri. Stati linistiti ca se va rezolva problema in curand. Abia s-a scos. Ce va mai doriti mai mult? Va recomand din tot sufletul sa-l instalati ca merita. Cat despre Internet Explorer 8 si Opera 9.5 nu zic nimic, recunosc ca sunt oky dar mai tare ca vulpita mea nu exista, asta pentru mine. Fiecare foloseste browser-ul cu care s-a obisnuit. E greu sa te adaptezi la IE (de ex) daca ai folosit 3, 4 ani Firefox. Asta trebuie sa inteleaga toata lumea.

Puteti sa-l downloadati AICI

3 Comments

  1. Pingback: Review AIMP, Winamp-ul rusesc ! at Dani’s Corner

  2. Pingback: FootieFox, add-on de la Mozilla Firefox pentru microbisti ! at Dani’s Corner

  3. Pingback: Review Ebu.ro ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.