Sharon Stone o da intoarsa !

| 0 comments

English Version
steag-uk.jpg

Acum cateva zile actrita de la Hollywood, Sharon Stone, a declarat ca poporul chinez isi merita soarta pentru tratamentul aplicat tibetanilor. Astazi actrita si-a schimbat decizia si a declarat ca va face tot ce ii sta in putinta sa-i ajute pe chinezi, care se confrunta cu o criza dupa cutremurul de 8.9 grade din 12 mai. Firma Cristian Dior, a carei imagine este Sharon Stone de ani de zile a anuntat ca va termina colaborarea cu dansa plus ca reteaua chineza de distributie a filmelor nu va mai duce in cinematografiile tarii nici un film al ei. Asa ii trebuie daca nu-si tine gura, in locul lor si eu faceam la fel. Cum sa declari chestia asta? Ce vina au chinezii ca intre China si Tibet sunt interese politice la mijloc? De la Britney Spears ma asteptam la asa ceva dar de la ea in nici un caz.

Cand nu te porti frumos, ti se intampla lucruri rele. Nu imi place modul in care chinezii ii trateaza pe tibetani. Nu sunt draguti cu Dalai Lama care este un bun prieten al meu, a comentat candid actrita

sharonstone.jpg

Daca tot suntem la cutremurul din China va spun spun cateva noutati. Un milion de chinezi au primit ordin de evacuare din cauza mai mult baraje care pot ceda. Alunecarile de teren ridica nivelul apei din cele 35 de lacuri formate dupa cutremur, iar consolidarea malurilor devine astfel o munca infernala. Bilantul mortilor a ajuns pana la 65 000 :| .

Mai multe AICI

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.