Review-ul saptamanii 21 – 27 aprilie !

| 0 comments

Saptamana trecuta a fost saptamana mare inainte de Sarbatorile de Pasti. Hiadeti sa vedem ce au scris bloggerii in perioada asta.

Blogosfera Oradeana:

Vudu ne prezinta doua concepte auto deosebite, si anume noul Beijing 700R si noul BMW M1. Daca vreti sa le vedeti in toata splendoarea lor intrati la el pe blog.

Oradeanul nostru si-a continuat campania de Paste, initiata anul trecut, si adica colectionand poze cu ouale vopsite ale catorva bloggeri din tara. Frumoasa idee Laurentiu plus ca ai adunat cateva.

Wassup ne-a prezinta noul videoclip a lui Smiley, si anume Preocupat cu gura ta. Melodia este superba. Chiar merita sa o aveti in playlist.

Rimel ne spune despre Jennifer Lopez ca va avea propriul ei reality show, transmis de televiziunea The Learning Channel (TLC). Uuu chiar interesant.

Maestrul Greyheart a fost un pic nervos, si il inteleg si de ce, din cauza soferilor incompetenti din Romania. Intrati sa vedeti despre ce e vorba. La fel e si cu Ogdi al nostru, numa ca pe el il deranjeaza parcarile, la fel ca si pe mine.

Liviu de la Zona4 ne prezinta la el pe blog Apocalipsa si acoperirea mediatica. Interesant subiect de discutat. Poate o sa-i acord si eu o sansa :P .

Radu ne prezinta viitorul look al clubului Heat din Oradea, club binenteles de muzica electronica. Daca va arata astfel inseamna ca ma voi abona.

Alexandru Seres ne spune ca saptamana trecuta au fost inscrieri pentru a ajuta zece familii sarace din Oradea prin a le construi locuinte. Actiunea este intitiata de Habitat Romania. Pentru mai multe dati click. Oricum frumoasa intiativa si respect maxim.

Ovi si Designerul au lansat noul site cu benzi desenate, cu si despre politicieni. Proiectul se cheama SuperErou si a avut parte de succes chiar din prima saptamana, aparand in mai multe publicatii ca si Jurnal Bihorean, Bihoreanul, Evenimentul Zilei si respectiv variantele lor online. Credeti-ma pe cuvant cand zic ca merita sa intrati sa vedeti despre ce este vorba.

Blogosfera Romaneasca:

Kosmin ne prezinta Eros Show 2008, un eveniment erotic care se va desfasura in perioada 7-11 mai la Bucuresti. Atmosfera va fi incediata de Mya Diamond…

Buddha a ramas socat rau dupa ce a vazut filmul Patimile lui Iisus, regizat de Mel Gibson. Sincer nici mie nu mi-a placut si din cate imi amintesc dupa lansarea acestui film a iesit un enorm scandal fiindca au murit doi oameni uitandu-se la el.

Bobby ne prezinta din nou cateva poze superbe din excursia lui in Londra.

DeCe ne explica istoria blogului in zece pasi. Chiar merita sa cititi acest articol si nu va iau la misto.

Cei de la Monden, atenti la detalii ca de obicei, ne prezinta cartea Ugenia Lavender, lansata de cantareata Geri Halliwell (Spice Girls).

Si nu in ultimul rand Blogatu, care ne prezinta un copil coreean destul de talentat.

Sper ca v-ati simtit bine de Sarbatori, nu ati mancat in exces si ati mers la Biserica. Va urma..

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.