Primul barbat gravid ?

| 5 Comments

English Version
steag-uk.jpg

Americanul din Oregon, Thomas Beatie, care in urma cu ceva timp a decis ca vrea sa-si faca o operatie de schimbare de sex dar si-a pastrat organele genitale feminine, pretinde ca ar fi gravid. El a optat pentru o reconstructie a pieptului si un tratament pe baza de testosteron. Articolul a aparut in ultimul numar al revistei pentru pentru lesbiene, homosexuali, bisexuali sau transexuali, The Advocate. Thomas pe cand era femeie a pierdut o sarcina de tripleti pentru ca i-a pus in pericol viata. Acum o are alaturi pe sotia lui Nancy, care nu poate avea copii. Cand a oprit tratamentul pe baza de testosteron a ramas gravid, pretinde barbatul de 22 de ani. Nasterea va fi posibila pentru ca si-a pastrat organele de la mama natura. Multi dintre cunoscutii lui nu stiu de asta dar recunosc ca nu l-au vazut de ceva timp. Mie mi se pare ciudat pentru ca arata ca un barbat dar fiindca de la mama natura e femeie e chiar normal. Vom trai si vom vedea ce se va intampla.

thomas.jpg

5 Comments

  1. iara joaca de a Dumnezeu,,,,,wsm

  2. Cred ca nu e sanatos(a) la cap. Ba barbat, ba femeie…nebuni….

  3. :d/ barbatul -femeie a devenit tatic sau” mamic”….:o

  4. :O:O:O:O:Omah asta chiar e insarcinath????????/:)/:)/:)/:)…..yo nu cred[-([-([-([-(……….oricoom dak e ii doresc sarcina usoara=))=))=))=))

  5. ori e barbat ori e femeie trebuia sa isi faca schimbare de sex? ce prostie e bine asa cum tea dat bunul dumnezeu femeie sau barbat:d:d:d;):)>-[[-([-([-([-(

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.