Blog cu 200 000 de unici pe zi !

| 5 Comments

Baietii de la Releaselog au spart gheata si statistica le-a aratat 200 000 de vizitatori unici pe zi. Mie cel putin nu mi se pare cine stie ce blog dar au multe linkuri si plus ca vizitatorii vin mai mult pentru downloads, de ex Ringtones. Ei cred ca sunt mai populari ca si BoingBoing, Mashable, Gizmodo sau TechCrunch si vor sa sparga bariera de 300 000 de vizitatori unici pe zi pana la sfarsitul acestui an. Eu le doresc bafta si sper ca intr-o zi sa am si eu atatia :P .

rlslog.jpg

5 Comments

 1. interesant…..200 000 pe zi :O totusi parca mi se pare putin exagerat. Si totusi daca e adevarat e foarte tare…iti dai seama ce de bani castiga aia :X:X:X milionari :X

 2. haha…degeaba au si 99999999 de vizitatori daca nu intra niciunu ca sa citeaasca ce scriu ei pe acolo (daca or scrie ceva)…din cate am inteles ei intra pt downloads…trist…

 3. In 20 de ani fac si eu traficul asta.:d

 4. pai kebba.. omului nu-i trebuie ringtones, muzica, programe? :) e si normal sa aiba atatia vizitatori.. asta se cauta acuma.. cat mai multe downloadari gratuite..

 5. 1. nu cred ca au atatia vizitatori unici.
  2. vizitatorii unici de calitate chiar daca sunt mai putini sunt mult mai valorosi decat vizitatorii unici la gramada.
  3. trafic mare se poate inregistra usor cu ceea ce fac ei.
  4. sunt 90% ca nici jumate dintr-un sfert din utilizatorii aia “unici” nu citesc ce-i pe-acolo ci descarca doua-trei melodii si gata.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.