Piscina de 1 km !

| 9 Comments

English Version
steag-uk.jpg

Piscina de 1 km este realizata pe 8 hectare de pamant si se afla in statiunea San Alfonso Del Mar, din Chile. Proiectul a costat 1.5 miliarde de $ si s-a finalizat in decembrie 2006. Arhitectul care a proiectat-o a si primit deja niste oferte din Dubai. Daca aveti bani va sugerez sa dati o raita pe-acolo. De-a dreptul superb !

largest_pool_2.jpg

largest_pool_3.jpg

largest_pool_1.jpg

largest_pool_4.jpg

largest_pool_5.jpg

largest_pool_6.jpg

9 Comments

 1. daniiiiiii ce coment vrei ??:(( comenteaza tu ca io n`am cuvinte aici =))))) pfoai ce piscina:X:X:X

 2. ce cunoscut imi pare articolul … parca am citit pe undeva asa ceva, insa era pe data de 30 nu pe 31… unde am mai vazut asta …. AAAAA mi-am adus aminte… la mine pe blog :) (http://designerul.blogspot.com/2008/01/piscina-record.html)
  RUSINICA, RUSINICA … i-a mai intra ca am mai postat ceva si poti sa il pui si tu si ne prefacem ca tu l-ai gasit primul.
  Spor la articole…IO TE VOTEZ LA CONPETITIA DE BLOGARI !

 3. doamne cat de marfa e frate :| pentru chestia asta chiar merita sa pui bani de-o parte :|

 4. Sebi, prima oara am vazut-o la unguri zilele trecute si am zis ca o voi pune si eu candva dar recunosc ca am vazut-o si la tine :)

 5. Stai mosh linistit … nu detin copy right pe articole si nici pe piscina … postezi ce vrea muschiul tau pe blogul tau si mai ale de unde vrei ca daia e blog…insa mi-a placut la nebunie ca ti-am luat-o inainte cu un articol :p

 6. foarte tare arata…..doamne cat imi doresc sa fac si inot si eu intr`o astfel de piscina curata :X:X:X foarte tare :X:X:

 7. mda…frumoasa troaca! ;))

 8. pfff aia da piscina :| care face cinste sa merg si eu acolo ?:D

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.