Magic Video Downloader !

| 11 Comments

Ati cautat un program care sa downloadeze filme de pe site-uri precum YouTube sau Trilulilu? Uite acum s-a inventat unul. Mihai Iorga, un web developer blogger din Romania, a facut un pentru add on mozilla care include site-uri ca si YouTube, Trilulilu, Neogen, Metacafe, 220 samd. Pana acuma n-am gasit unul care sa downloadeze de pe atatea site-uri. Mie cel putin imi trebuia unul care sa downloadeze de pe Trilulilu. Chiar imi place si il felicit pe Mihai. Romania trebuie sa demonstreze in continuare ca are persoane talentate si ca merita sa fie in top-ul tarilor dotate intelectual.

Magic Video Downloader

magic-s-video-downloader-copy.jpg

Atat de bun e programul incat a aparut pe Softpedia.

softpedia.jpg

11 Comments

 1. recomand Video DownloadHelper :: Firefox Add-ons ;) mult mai util :* nu`i asa mortu ?:D

 2. Da, este bun programul.

 3. prostie. Pentru cei care folositi Mozilla, scrieti pe google “download helper” , veti fi uimiti. Spor la “imprumutat” video-uri.

  vudu plus 1 :D

 4. o fi ala mai bun dar chestia e ca pe mine mai repede ma intereseaza sa promovez un roman (care face si treaba buna, merge programu super plus ca a aparut pe softpedia).. ceea ce putina lume reuseste..

 5. in sfarsit ;)) eu aveam mai de mult un program cu care puteam lua filmuletze de pe youtube.. dar apoi nu a mai mers.. bine ca a aparut asta..:D

 6. in sfarsit e bine ca sunt si romani care sunt dornici de afirmare….si altcandva te simti cand vezi ca un program asa de tare e facut totusi de un roman :X:X:X iti da incredere….mai ales cum sunt si eu programator chiar o sa ma gandesc serios sa scot si eu ceva….cu toate ca o sa mai fie de asteptat ;))

 7. pe mine ma intereseaza sa imprumut REPEDE si USOR prin metode neortodoxe un video de oriuunde, nu`mi pasa cine`l face.

 8. Crede-ma ca nu trebuie sa fie un program foarte special/bun ca sa apara pe softpedia (de-asta pot sa te asigur).
  E facut de un roman, bravo, insa sunt O GRAMADA de romani care programeaza la nivel mare si au parte de un succes remarcabil.
  Am testat add-on-ul si e relativ ok.
  Pentru cei care nu se descurca pot apela mereu la Fast Video Download.

 9. Pingback: Bioget, concurenta celor de la Trilulilu ? at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.