Profu de religie !

| 4 Comments

Mihai Botezat, profesorul de religie, perechea Ioanei Ginghina de la Dansez pentru tine m-a impresionat enorm. In primul rand visul pe care vroia sa-l implineasca, adica o scoala noua pentru cei 240 de copii care invata intr-o cladire sub toata critica. Restul perechilor dansau pentru parinti, sot, copii etc, numai el pentru acesti copii, de la o scoala din Campulung Moldovenesc. El nici macar nu era titular la aceasta scoala. Oricum chestiile astea trebuia sa le faca Primaria sau sa investeasca ceva om de afaceri si nu el, un biet profesor de religie. Cand l-am vazut la emisiune mi-am dat seama ce talent se ascunde in acest “om simplu”. El scrie poezii, stie canta si dupa cate ati vazut, a invatat sa danseze superb. Cazul lui trebuia sa ajunga pe locul 2, ca importanta, dupa cel al sotului Cristinei. Oricum eu zic ca scoala se va ridica, fiindu-i alaturi Ioana Ginghina si Dan Papadopol, sotul acesteia. In orice caz, acest Mihai Botezat este un mare caracter si un om adevarat.

mihai-botezat.jpg

4 Comments

  1. SI mie mi-a placut cum a recitat acea poezie la sfarsit, mai ales ca era compusa de el, si cel mai mult m-a impresionat faptul ca a recunoscut ca Alex si Cristina trebuie sa castige pentru ca este mai important cazul lor.
    Mare om, mare caracter.

  2. nu urmaresc emisiunea dar motivul pt care s-a inscris e impresionant. :)

  3. da si mie mi`a placut avea un vis mai special .oricum frumos din partea lui dar oricum nu avea cum sa castige mai mult….au ramas cei mai buni in finala ;)

  4. As dori sa aflu adresa de email a lui Mihai Botezat si a Ioanei Ginghina!
    Va multumesc!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.